Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 11. November 2017

Vandmanden

Din far vil lide en krank skæbne på Tuvalu. Du vil lide en langsom og smertefuld død kl. 19. Din sortgrå ryles forrige ejer vil blive smittet med aortaaneurisme, men sådan er der jo så meget. Du vil blive landsforvist, men det rager dig sikkert en høstblomst.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 94% i overensstemmelse med sandheden

Fiskene

Universet vil implodere, men det lærer du jo nok at leve med. Din far vil blive ramt af smitsom leverbetændelse type C på Friday. Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Vædderen

Du vil indse, at julemanden ikke findes eller noget i den stil. Din far vil blive kørt ned af en en vognmand fra Hornsyld, og det er din skyld! KAM vil falde i et hul. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Din blåvinget pragtvandnymfes forrige ejer vil blive smittet med urinforgiftning ved nyresvigt, men sådan er der jo så meget.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 72% i overensstemmelse med sandheden

Tyren

Du vil indse, at julemanden ikke findes på Tuesday. Din hund vil dræbe Aggemam-manden. Du vil blive landsforvist. Tough shit!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Tvillingerne

Din far vil overbringe dig sørgelige nyheder ... eller også var det omvendt. Din tipoldefar vil dræbe din venstre hånd. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Din mor vil give dig et trælår, men sådan er der jo så meget. Din næse vil lide en langsom og smertefuld død - ellers må du kalde mig Marno.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Elgen

Julemanden vil blive kørt ned af en din dansk fugleedderkops forrige ejer på Friday. Din mor vil blive spist af en vild klyde med knude på hørenerven, men sådan er der jo så meget. Din stregbredpandes forrige ejer vil blive fyret i unåde ... eller også var det omvendt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Krebsen

Aggemam-manden vil overbringe dig sørgelige nyheder, og sådan er det bare! Din far vil begynde at kalde dig Elias. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Morten.dk vil dræbe din mor, men det rager dig sikkert en høstblomst.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Løven

Du vil blive smittet med fod- og bensår. Du vil opdage, at din nabo med kræft i struben elsker din halsbåndmuss forrige ejer højere end dig. Tough shit! Aggemam-manden vil dræbe din far. Tag den! KAM vil lide en langsom og smertefuld død, og det er din skyld!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Jomfruen

Du vil blive kørt ned af en vores.tv's generaldirektør. Universet vil implodere eller noget i den stil. Du vil opdage, at din familie elsker Morten.dk højere end dig den 26. November. Julemanden vil blive landsforvist på Monday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 101% i overensstemmelse med sandheden

Vægten

Din tipoldefar vil glive dræbt af din familie. Din hund vil blive ramt af kighoste kl. 15. Du vil indse, at julemanden ikke findes, men sådan er der jo så meget.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Dilleren

Du vil dø som 47-årig. Du vil glive dræbt af din faster fra Augustenborg, men det skal du ikke tage så tungt. Du vil opdage, at Aggemam-manden elsker din far højere end dig midt i aftensmaden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 86% i overensstemmelse med sandheden

Skorpionen

Du vil blive smittet med hjertesvigt eller noget i den stil. Din ufødte søn vil blive kørt ned af en din nabo med gane- og læbespalter under et besøg i Frederiksberg C. Din ukendte tvilling vil blive spist af en vild stor glassværmer med myxødem, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Skytten

Du vil blive ramt af enterobius vermicularis, men det skal du ikke tage så tungt. Du vil opdage, at din guldklægs forrige ejer elsker din hund højere end dig. Du vil lide en krank skæbne den 26. November. Du vil ikke få nogen julegaver eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 61% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Stenbukken

Du vil ikke få nogen julegaver, mens du sidder og skraldgriner til Horrorskopet på vores.tv. Din webmaster vil overbringe dig sørgelige nyheder, men det rager dig sikkert en høstblomst. Din ufødte søn vil lide en krank skæbne. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Din nabo med hereditær hæmorrhagisk telangiektasi vil lide en langsom og smertefuld død, og sådan er det bare!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 79% i overensstemmelse med sandheden

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten