Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 4. December 2017

Vandmanden

Din hund vil lide en krank skæbne, og sådan er det bare! Din grindehvals forrige ejer vil blive ramt af sinuitis, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Morten.dk vil jokke dig over tæerne. Bare ærgerligt, Sonny-boy.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 64% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Fiskene

Julemanden vil begynde at kalde dig Helman, medmindre det går helt galt. Din nymfekakadues forrige ejer vil give dig et trælår midt i den bedste sendetid. Vores.tv's generaldirektør vil blive smittet med enterobius vermicularis på den ufede måde.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Vædderen

Du vil blive landsforvist den 19. December. Du vil blive ramt af kræft i æggestokkene eller noget i den stil. Du vil dø som 40-årig. Tough shit! Du vil indse, at julemanden ikke findes, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Tyren

Din mor vil give dig et trælår, og det er din skyld! Din far vil jokke dig over tæerne, men det lærer du jo nok at leve med. Din far vil blive landsforvist midt i aftensmaden. En vognmand fra Fredericia vil give dig en olfert eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Tvillingerne

Du vil falde i et hul, og du vil få skylden. En vognmand fra Vejby vil blive ramt af kræft i struben kl. 15. Din venstre hånd vil overbringe dig sørgelige nyheder midt i den bedste sendetid.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Elgen

Din fårs forrige ejer vil begynde at kalde dig Venzel. Tough shit! Din knortegåss forrige ejer vil dø som 35-årig ... eller også var det omvendt. Du vil blive fyret i unåde.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 98% i overensstemmelse med sandheden

Krebsen

Din far vil jokke dig over tæerne. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Du vil ikke få nogen julegaver på Wednesday. Du vil opdage, at din far elsker din mor højere end dig og vice versa.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Løven

Din far vil blive ramt af Føllings syge (fenylketonuri) midt i den bedste sendetid. Din venstre hånd vil blive kørt ned af en Morten.dk, og det er din skyld! Du vil blive fyret i unåde, men det lærer du jo nok at leve med.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Jomfruen

Du vil indse, at julemanden ikke findes midt i aftensmaden. Aggemam-manden vil jokke dig over tæerne under et besøg i Vinderup. Du vil dø som 49-årig den 21. December. Din mor vil blive ramt af basalcelle- og spinocellulær hudkræft - måske.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Vægten

Din mor vil blive kørt ned af en KAM, og sådan er det bare! Du vil blive fyret i unåde på den ufede måde. Din næse vil overbringe dig sørgelige nyheder, mens du sidder og skraldgriner til "Glamour". Din familie vil blive smittet med åreknuder på benene, men sådan er der jo så meget.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Dilleren

Din far vil blive fyret i unåde på Wednesday. Du vil blive ramt af basalcelle- og spinocellulær hudkræft på vej hjem fra Jyderup. Din gråsæls forrige ejer vil blive smittet med falsk strubehoste på Tuvalu. Din faster fra Mesinge Fyn vil ikke få nogen julegaver.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 94% i overensstemmelse med sandheden

Skorpionen

Din far vil blive korsfæstet, dø og blive begravet på Tuesday. Du vil indse, at julemanden ikke findes midt i den bedste sendetid. Din far vil overbringe dig sørgelige nyheder. Tough shit! Du vil opdage, at din onkel fra Karup J elsker din næse højere end dig på Tuvalu.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Skytten

Du vil opdage, at julemanden elsker din far højere end dig, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Du vil falde i et hul, men sådan er der jo så meget. Din tipoldefar vil blive fyret i unåde. Du vil blive spist af en vild almindelig birketæge med kræft i maven, mens du sidder og klasker dig på lårene af grin over Lykkehjulet på vores.tv.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Stenbukken

Du vil blive ramt af kræft i lymfeknuderne. Din faster fra Svinninge vil begynde at kalde dig Stubbe, medmindre det går helt galt. Din mor vil falde i et hul, men det lærer du jo nok at leve med.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 90% i overensstemmelse med sandheden

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten