Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 12. April 2018

Vandmanden

Aggemam-manden vil blive korsfæstet, dø og blive begravet, men det skal du ikke tage så tungt. Du vil blive fyret i unåde eller noget i den stil. Din ukendte tvilling vil falde i et hul uden varsel.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Fiskene

KAM vil lide en krank skæbne under et besøg i Guldborg. Din nabo med caries vil give dig en olfert. Tag den! Din nabo med cirrhosis hepatis vil blive landsforvist på Sunday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Vædderen

Julemanden vil begynde at kalde dig Ejvin og vice versa. Du vil dø som 34-årig - måske. Du vil blive ramt af kønsvorter. Din venstre hånd vil give dig et trælår, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 78% i overensstemmelse med sandheden

Tyren

Du vil blive fyret i unåde og vice versa. Vores.tv's generaldirektør vil falde i et hul eller noget i den stil. Morten.dk vil dræbe din næse, og det er din skyld!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Tvillingerne

En vognmand fra Gistrup vil give dig et trælår på Thursday. En vognmand fra Kokkedal vil begynde at kalde dig Ehlert ... eller også var det omvendt. Din familie vil jokke dig over tæerne, men det skal du ikke tage så tungt. En vognmand fra Ugerløse vil glive dræbt af en vognmand fra Birkerød, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Elgen

Din nabo med hekseskud vil dø som 36-årig den 27. April. Du vil opdage, at din nabo med fod- og bensår elsker din venstre hånd højere end dig. Din venstre hånd vil ikke få nogen julegaver ... eller også var det omvendt. Din mor vil blive spist af en vild rødstjert med malariaparasittens livscyklus på Sunday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 75% i overensstemmelse med sandheden

Krebsen

Din næse vil overbringe dig sørgelige nyheder. Din mor vil give dig et trælår, og det er din skyld! Du vil opdage, at din faster fra Værløse elsker din tipoldefar højere end dig, men det lærer du jo nok at leve med.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Løven

Du vil blive landsforvist, men sådan er der jo så meget. Din ufødte søn vil jokke dig over tæerne den 23. April. Universet vil implodere, men det skal du ikke tage så tungt. Din mor vil overbringe dig sørgelige nyheder på den ufede måde.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 83% i overensstemmelse med sandheden

Jomfruen

Din græshoppesangers forrige ejer vil overbringe dig sørgelige nyheder, og det er din skyld! Du vil opdage, at julemanden elsker din ufødte søn højere end dig kl. 12. Du vil blive fyret i unåde uden varsel.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 73% i overensstemmelse med sandheden

Vægten

Du vil indse, at julemanden ikke findes, mens du sidder og griner af vores.investor på vores.tv. En vognmand fra Morud vil blive fyret i unåde, medmindre det går helt galt. Universet vil implodere og vice versa. Din blåvinget pragtvandnymfes forrige ejer vil blive spist af en vild ringdue med huller i tænderne på vej hjem fra Stenlille.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 76% i overensstemmelse med sandheden

Dilleren

En vognmand fra Nørre Nebel vil lide en krank skæbne, men det lærer du jo nok at leve med. Din hund vil overbringe dig sørgelige nyheder, men sådan er der jo så meget. Du vil dø som 48-årig ... eller også var det omvendt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Skorpionen

Din næsehornsbilles forrige ejer vil dø som 34-årig - ellers må du kalde mig Marx. En vognmand fra Roskilde vil blive spist af en vild chinchilla med Sturge-Weber-syndrom. En vognmand fra Hvide Sande vil ikke få nogen julegaver, men det rager dig sikkert en høstblomst.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 96% i overensstemmelse med sandheden

Skytten

Julemanden vil falde i et hul. Din webmaster vil jokke dig over tæerne, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Du vil glive dræbt af julemanden uden varsel. Din webmaster vil blive smittet med laktose-intolerans på den ufede måde.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Stenbukken

Din familie vil jokke dig over tæerne, men sådan er der jo så meget. Du vil blive ramt af toxoplasmose, men det skal du ikke tage så tungt. Du vil lide en langsom og smertefuld død, men det rager dig sikkert en høstblomst. Julemanden vil falde i et hul ... eller også var det omvendt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten