Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 13. May 2018

Vandmanden

Du vil blive kørt ned af en KAM. Din venstre hånd vil blive spist af en vild kat med gammelmands-sukkersyge kl. 13. Din familie vil blive ramt af lupus, mens du sidder og griner af "Horton-sagaen". Din tipoldefar vil give dig en olfert på vej hjem fra Vissenbjerg.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Fiskene

Du vil blive kørt ned af en din ufødte søn. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Din hund vil lide en langsom og smertefuld død den 27. May. Din tipoldefar vil lide en krank skæbne, men sådan er der jo så meget.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 67% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Vædderen

Universet vil implodere, men det skal du ikke tage så tungt. Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet, mens du sidder og klasker dig på lårene af grin over "Dr. Phil". Din mor vil ikke få nogen julegaver den 1. June. Du vil falde i et hul.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Tyren

Din ufødte søn vil lide en langsom og smertefuld død midt i den bedste sendetid. Universet vil implodere på Thursday. Din venstre hånd vil blive spist af en vild grindehval med kræft i endetarmen kl. 19.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 92% i overensstemmelse med sandheden

Tvillingerne

Morten.dk vil begynde at kalde dig Ignazio, men det skal du ikke tage så tungt. Vores.tv's generaldirektør vil give dig en olfert på den ufede måde. Du vil indse, at julemanden ikke findes, og du vil få skylden. Morten.dk vil dø som 45-årig.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Elgen

Vores.tv's generaldirektør vil blive spist af en vild tyrkerdue med polypper i blæren og blæresten på Tuvalu. Din familie vil blive smittet med fødselsdepressioner på Sunday. Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet eller noget i den stil. Du vil blive ramt af endometriose midt i den bedste sendetid.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Krebsen

Din husmårs forrige ejer vil blive landsforvist. Din onkel fra Sulsted vil blive ramt af post-polio syndrom på Sunday. Din far vil overbringe dig sørgelige nyheder på vej hjem fra Langeskov.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 91% i overensstemmelse med sandheden

Løven

En vognmand fra Bredebo vil begynde at kalde dig Erkki på Monday. Din faster fra Hundested vil lide en krank skæbne, mens du sidder og klasker dig på lårene af grin over Temaaften på vores.tv. KAM vil glive dræbt af din webmaster, og det er din skyld!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 79% i overensstemmelse med sandheden

Jomfruen

Din ukendte tvilling vil give dig en olfert på vej hjem fra Søby Ærø. Din webmaster vil blive fyret i unåde og vice versa. Universet vil implodere eller noget i den stil. Din tipoldefar vil begynde at kalde dig Gabriel - ellers må du kalde mig Parly.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Vægten

Du vil indse, at julemanden ikke findes under et besøg i Bandholm. Din mor vil dø som 49-årig, men det rager dig sikkert en høstblomst. Aggemam-manden vil blive korsfæstet, dø og blive begravet ... eller også var det omvendt. Din mor vil blive spist af en vild mursejler med cephalalgi, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Dilleren

Du vil blive kørt ned af en din allikes forrige ejer, og du vil få skylden. Din ukendte tvilling vil falde i et hul den 30. May. Din venstre hånd vil begynde at kalde dig Aabjørn, medmindre det går helt galt. Du vil lide en krank skæbne kl. 15.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Skorpionen

Din onkel fra Jystrup Midtsj vil blive spist af en vild løvfrø med kræft i struben - måske. Din næse vil begynde at kalde dig Wildfred uden varsel. Du vil falde i et hul, og det er din skyld! Din ufødte søn vil blive ramt af allergi type 1, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 78% i overensstemmelse med sandheden

Skytten

Din ufødte søn vil blive smittet med herpes labialis midt i aftensmaden. Din ufødte søn vil ikke få nogen julegaver den 31. May. Din faster fra Bålum vil falde i et hul, mens du sidder og hygger dig med Vores tv-køkken på vores.tv. Du vil indse, at julemanden ikke findes under et besøg i Hjørring.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Stenbukken

Du vil falde i et hul på Tuvalu. Din mor vil glive dræbt af din webmaster på Monday. Din webmaster vil dø som 36-årig, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten