Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 10. June 2018

Vandmanden

Din familie vil blive ramt af basalcelle- og spinocellulær hudkræft. Tough shit! Du vil indse, at julemanden ikke findes. Du vil lide en langsom og smertefuld død eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Fiskene

Din far vil begynde at kalde dig Klemmen, og det er din skyld! Du vil falde i et hul midt i den bedste sendetid. Din far vil lide en krank skæbne - måske. KAM vil blive fyret i unåde midt i aftensmaden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Vædderen

En vognmand fra Sejerø vil jokke dig over tæerne. Din ufødte søn vil blive kørt ned af en din nabo med kræft i nyren, men sådan er der jo så meget. Aggemam-manden vil dø som 32-årig, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Tyren

Du vil opdage, at din nabo med myxødem elsker din mor højere end dig, men det lærer du jo nok at leve med. Du vil blive smittet med kønsvorter. Du vil blive ramt af lungeblodprop under et besøg i Vejstrup. Din familie vil glive dræbt af din familie, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 86% i overensstemmelse med sandheden

Tvillingerne

Din webmaster vil blive landsforvist. Tag den! Din næse vil blive ramt af urticaria ... eller også var det omvendt. Din far vil jokke dig over tæerne midt i den bedste sendetid.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Elgen

Din mor vil blive kørt ned af en en vognmand fra Øster Vrå, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din hund vil dø som 41-årig eller noget i den stil. Din far vil dræbe din far - ellers må du kalde mig Sophus.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Krebsen

Du vil glive dræbt af din vandedderkops forrige ejer, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din tipoldefar vil blive landsforvist på den ufede måde. Morten.dk vil give dig en olfert på Saturday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Løven

Julemanden vil falde i et hul. Tag den! Din ufødte søn vil blive spist af en vild aurora med kønsvorter, men sådan er der jo så meget. Du vil blive kørt ned af en Aggemam-manden. Din far vil dræbe din ukendte tvilling, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 63% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Jomfruen

Din far vil falde i et hul, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din mor vil jokke dig over tæerne på den ufede måde. Din ukendte tvilling vil dræbe din faster fra Gørlev. Din familie vil lide en krank skæbne, mens du sidder og klasker dig på lårene af grin over "Vore værste år".

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Vægten

Du vil opdage, at din næse elsker din hund højere end dig, og det er din skyld! Vores.tv's generaldirektør vil dræbe din tipoldefar. Tough shit! Universet vil implodere og vice versa.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Dilleren

Du vil blive fyret i unåde den 24. June. Din næse vil blive landsforvist. Du vil blive spist af en vild sorthalset lappedykker med diabetisk øjensygdom på den ufede måde. Din strandskades forrige ejer vil blive korsfæstet, dø og blive begravet, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 98% i overensstemmelse med sandheden

Skorpionen

En vognmand fra Ebberup vil blive korsfæstet, dø og blive begravet. Din ufødte søn vil falde i et hul på Tuvalu. En vognmand fra Bryrup vil lide en langsom og smertefuld død, medmindre det går helt galt. Aggemam-manden vil begynde at kalde dig Larry midt i den bedste sendetid.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 100% i overensstemmelse med sandheden

Skytten

Du vil opdage, at din far elsker din mor højere end dig. Vores.tv's generaldirektør vil overbringe dig sørgelige nyheder, mens du sidder og klasker dig på lårene af grin over Lykkehjulet på vores.tv. Din tipoldefar vil jokke dig over tæerne, men sådan er der jo så meget. Du vil blive landsforvist, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 99% i overensstemmelse med sandheden

Stenbukken

Din onkel fra Ejstrupholm vil ikke få nogen julegaver. Tough shit! Din ukendte tvilling vil blive ramt af hypothyreodisme eller noget i den stil. Din far vil lide en langsom og smertefuld død. Din venstre hånd vil blive smittet med brok i lysken midt i den bedste sendetid.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten