Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 2. July 2018

Vandmanden

Din far vil glive dræbt af Morten.dk. Din nabo med spiserørskatar vil blive korsfæstet, dø og blive begravet midt i den bedste sendetid. Din onkel fra Kværndrup vil jokke dig over tæerne på den ufede måde. Din tipoldefar vil blive spist af en vild tidselsommerfugl med diabetisk nefropati kl. 21.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Fiskene

Din mor vil blive smittet med meningitis og vice versa. Du vil blive ramt af kold lungebetændelse, men det skal du ikke tage så tungt. Universet vil implodere, mens du sidder og griner af Lykkehjulet på vores.tv.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Vædderen

Du vil blive ramt af forhøjet kolesterol midt i den bedste sendetid. Din far vil blive fyret i unåde midt i aftensmaden. KAM vil blive korsfæstet, dø og blive begravet, mens du sidder og skraldgriner til "Vore værste år".

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Tyren

Din hund vil lide en krank skæbne, medmindre det går helt galt. Din venstre hånd vil blive kørt ned af en vores.tv's generaldirektør på Tuvalu. Din tipoldefar vil dø som 42-årig, men sådan er der jo så meget.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 92% i overensstemmelse med sandheden

Tvillingerne

Din venstre hånd vil begynde at kalde dig Henrich. Universet vil implodere på vej hjem fra Svaneke. Morten.dk vil lide en langsom og smertefuld død eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 81% i overensstemmelse med sandheden

Elgen

Din ufødte søn vil overbringe dig sørgelige nyheder. Du vil indse, at julemanden ikke findes, og du vil få skylden. Du vil opdage, at din familie elsker din nabo med lungeblodprop højere end dig på Thursday. Julemanden vil blive kørt ned af en din hund uden varsel.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 71% i overensstemmelse med sandheden

Krebsen

Din ukendte tvilling vil jokke dig over tæerne, og sådan er det bare! Vores.tv's generaldirektør vil lide en langsom og smertefuld død, men det lærer du jo nok at leve med. Din ufødte søn vil blive fyret i unåde kl. 13.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 76% i overensstemmelse med sandheden

Løven

Du vil blive ramt af betændelse i tyktarmen uden varsel. En vognmand fra Århus C vil blive smittet med tyfus og paratyfus, og du vil få skylden. Du vil blive kørt ned af en din mor på vej hjem fra Hasselager. Du vil opdage, at KAM elsker din ukendte tvilling højere end dig, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 71% i overensstemmelse med sandheden

Jomfruen

Din mor vil falde i et hul, men det skal du ikke tage så tungt. Universet vil implodere, mens du sidder og skraldgriner til "Melrose Place". En vognmand fra Højslev vil blive korsfæstet, dø og blive begravet midt i aftensmaden. Du vil ikke få nogen julegaver, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Vægten

Din familie vil glive dræbt af din far - ellers må du kalde mig Kiljon. Du vil falde i et hul på Tuvalu. Aggemam-manden vil give dig et trælår. Tough shit!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 67% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Dilleren

Morten.dk vil begynde at kalde dig Ronnie midt i den bedste sendetid. KAM vil dræbe KAM - måske. Universet vil implodere eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 93% i overensstemmelse med sandheden

Skorpionen

Du vil indse, at julemanden ikke findes, men det rager dig sikkert en høstblomst. Din mor vil blive smittet med diabetisk polyneuropati den 13. July. Din webmaster vil give dig et trælår, og sådan er det bare!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Skytten

Du vil blive spist af en vild rødrygget tornskade med hovedpine på Tuvalu. Din mor vil dræbe din mor, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. KAM vil begynde at kalde dig Erik, mens du sidder og griner af Skandaletesten på vores.tv.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 84% i overensstemmelse med sandheden

Stenbukken

Du vil indse, at julemanden ikke findes på den ufede måde. Din næse vil begynde at kalde dig Stephan ... eller også var det omvendt. Universet vil implodere på Tuvalu.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten