Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 9. July 2018

Vandmanden

Din tipoldefar vil overbringe dig sørgelige nyheder på vej hjem fra Tønder. Din ufødte søn vil blive kørt ned af en din onkel fra Vester Skerninge eller noget i den stil. Din nabo med testikel-betændelse vil dø som 50-årig - måske.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Fiskene

Din mor vil give dig en olfert, men det rager dig sikkert en høstblomst. Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet, og det er din skyld! Din familie vil blive spist af en vild skovmus med lyskesvamp, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Vædderen

Universet vil implodere og vice versa. Din venstre hånd vil dræbe din ufødte søn. KAM vil ikke få nogen julegaver. Bare ærgerligt, Sonny-boy.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 87% i overensstemmelse med sandheden

Tyren

Din hund vil dræbe din nabo med piskesmældsskade, og det er din skyld! Din elritses forrige ejer vil overbringe dig sørgelige nyheder, men det rager dig sikkert en høstblomst. Du vil blive smittet med familiær hyperkolesterolæmi på Tuvalu. Aggemam-manden vil blive landsforvist midt i den bedste sendetid.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Tvillingerne

Din ukendte tvilling vil jokke dig over tæerne på Tuvalu. Julemanden vil falde i et hul, og sådan er det bare! Din ukendte tvilling vil ikke få nogen julegaver, men det rager dig sikkert en høstblomst.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 84% i overensstemmelse med sandheden

Elgen

Du vil falde i et hul, mens du sidder og griner af Lægens bord på vores.tv. Universet vil implodere den 22. July. Du vil blive spist af en vild metalvinge med hjernebetændelse eller noget i den stil. Din faster fra Bække vil give dig en olfert.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Krebsen

Du vil blive spist af en vild løvsanger med cancer mammae midt i aftensmaden. Din webmaster vil ikke få nogen julegaver, men sådan er der jo så meget. Du vil blive smittet med hypertension - ellers må du kalde mig Elvar.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Løven

Din familie vil dræbe din hund. Tag den! KAM vil glive dræbt af din far på Thursday. Din webmaster vil give dig et trælår, men det rager dig sikkert en høstblomst. KAM vil blive smittet med parodontose og tandkødsbetændelse, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Jomfruen

Du vil blive landsforvist den 27. July. Din faster fra Jerslev Sjælland vil dø som 35-årig midt i den bedste sendetid. Du vil lide en krank skæbne. Din hund vil blive ramt af podagra, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Vægten

KAM vil blive spist af en vild almindelig tangnål med kræft i blæren. Du vil dø som 48-årig midt i aftensmaden. Morten.dk vil give dig et trælår på den ufede måde.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Dilleren

Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet ... eller også var det omvendt. Din onkel fra Bagsværd vil blive kørt ned af en vores.tv's generaldirektør under et besøg i Løkken. Din ukendte tvilling vil give dig en olfert på Sunday. Universet vil implodere den 22. July.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Skorpionen

Din stort tusindbens forrige ejer vil begynde at kalde dig Svein den 23. July. Du vil opdage, at din faster fra Bylderup-Bov elsker din dagpåfugleøjes forrige ejer højere end dig på vej hjem fra Viby J. Din nabo med skrumpelever vil blive korsfæstet, dø og blive begravet, men sådan er der jo så meget.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 97% i overensstemmelse med sandheden

Skytten

Din havehumles forrige ejer vil lide en langsom og smertefuld død under et besøg i Vorbasse. Din nabo med stomatitis vesiculosa epidemica vil blive landsforvist og vice versa. Din nabo med lyskesvamp vil overbringe dig sørgelige nyheder eller noget i den stil. Din tipoldefar vil begynde at kalde dig Thorbjørn.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Stenbukken

Du vil indse, at julemanden ikke findes. KAM vil blive ramt af hepatitis, men det rager dig sikkert en høstblomst. Du vil lide en krank skæbne eller noget i den stil. Du vil opdage, at din mor elsker din familie højere end dig, men det lærer du jo nok at leve med.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 70% i overensstemmelse med sandheden

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten