Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 5. August 2018

Vandmanden

Din familie vil lide en langsom og smertefuld død den 15. August. Aggemam-manden vil blive ramt af lussingesyge, og det er din skyld! Universet vil implodere, og sådan er det bare! Din duehøgs forrige ejer vil overbringe dig sørgelige nyheder uden varsel.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Fiskene

Du vil lide en langsom og smertefuld død. Tough shit! Du vil blive fyret i unåde på den ufede måde. Universet vil implodere, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 94% i overensstemmelse med sandheden

Vædderen

KAM vil begynde at kalde dig Baltzer under et besøg i Kolding. Du vil indse, at julemanden ikke findes på Tuvalu. Din ukendte tvilling vil jokke dig over tæerne den 15. August. Du vil dø som 40-årig på Wednesday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 82% i overensstemmelse med sandheden

Tyren

Din hund vil dræbe vores.tv's generaldirektør, medmindre det går helt galt. Du vil blive spist af en vild hare med anæmi (folinsyremangel), men det skal du ikke tage så tungt. Din far vil jokke dig over tæerne, og sådan er det bare! Din nabo med hepatitis C vil begynde at kalde dig Strange.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Tvillingerne

Du vil falde i et hul under et besøg i Morud. Du vil blive ramt af vandvorter og vice versa. Julemanden vil dræbe din hovedluss forrige ejer, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Elgen

Din nabo med katarakt vil give dig en olfert kl. 16. Din ukendte tvilling vil blive smittet med angina pectoris midt i den bedste sendetid. Du vil blive spist af en vild sej med cancer recti eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 62% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Krebsen

Din onkel fra Sønder Felding vil blive spist af en vild almindelig markgræshoppe med fåresyge og vice versa. Din ukendte tvilling vil glive dræbt af din ufødte søn, men det skal du ikke tage så tungt. Du vil lide en langsom og smertefuld død på Tuvalu.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 98% i overensstemmelse med sandheden

Løven

Du vil ikke få nogen julegaver, men det skal du ikke tage så tungt. Universet vil implodere på vej hjem fra Silkeborg. Vores.tv's generaldirektør vil blive fyret i unåde på Tuvalu. Du vil indse, at julemanden ikke findes eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 97% i overensstemmelse med sandheden

Jomfruen

Du vil blive fyret i unåde, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din faster fra Stakroge vil falde i et hul på Sunday. Din far vil give dig en olfert, og det er din skyld! Din webmaster vil blive korsfæstet, dø og blive begravet, mens du sidder og skraldgriner til Gammel Dansk på vores.tv.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 79% i overensstemmelse med sandheden

Vægten

Du vil blive ramt af brystkræft den 19. August. Morten.dk vil jokke dig over tæerne - måske. Din ukendte tvilling vil give dig en olfert på vej hjem fra Sorø.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Dilleren

Du vil opdage, at din webmaster elsker din tipoldefar højere end dig, og du vil få skylden. Du vil blive kørt ned af en din far - ellers må du kalde mig Jannek. Din hund vil give dig en olfert - måske. Din faster fra Virum vil blive fyret i unåde, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Skorpionen

Din nabo med kræft i huden vil begynde at kalde dig Senius kl. 19. Din næse vil blive spist af en vild sydflagermus med udposning på halspulsåren, og du vil få skylden. Din nabo med spiserørskatar vil glive dræbt af din ukendte tvilling på Monday. Du vil lide en langsom og smertefuld død den 15. August.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 89% i overensstemmelse med sandheden

Skytten

Din tipoldefar vil blive ramt af smitsom leverbetændelse type B under et besøg i Redsted M. Din ufødte søn vil overbringe dig sørgelige nyheder, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din næse vil dræbe din nabo med Føllings syge (fenylketonuri) eller noget i den stil. Morten.dk vil jokke dig over tæerne. Tag den!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Stenbukken

KAM vil falde i et hul - ellers må du kalde mig Jason. Du vil opdage, at din far elsker din far højere end dig midt i aftensmaden. Du vil blive spist af en vild almindelig dafnie med kutan candidiasis, men sådan er der jo så meget.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten