Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 13. September 2018

Vandmanden

Du vil indse, at julemanden ikke findes - ellers må du kalde mig Milo. Din næse vil lide en langsom og smertefuld død, og du vil få skylden. Morten.dk vil falde i et hul midt i aftensmaden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 63% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Fiskene

Din tipoldefar vil ikke få nogen julegaver midt i den bedste sendetid. En vognmand fra Branderup J vil give dig en olfert den 2. October. Din faster fra Bjert vil give dig et trælår, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 89% i overensstemmelse med sandheden

Vædderen

Din næse vil dø som 33-årig, og sådan er det bare! Din nabo med stomatitis vesiculosa epidemica vil blive korsfæstet, dø og blive begravet. Tough shit! Du vil opdage, at KAM elsker din far højere end dig, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din far vil overbringe dig sørgelige nyheder, men det lærer du jo nok at leve med.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Tyren

Din nabo med cancer pulmonis vil dræbe en vognmand fra Vallensbæk - ellers må du kalde mig Dominic. Julemanden vil falde i et hul på Tuvalu. Aggemam-manden vil blive landsforvist, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 85% i overensstemmelse med sandheden

Tvillingerne

Din stillidss forrige ejer vil blive korsfæstet, dø og blive begravet på Tuvalu. Din webmaster vil dø som 32-årig - ellers må du kalde mig Kari. Din onkel fra Nørresundby vil jokke dig over tæerne. Din far vil blive smittet med diskusprolaps på vej hjem fra Jyderup.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 66% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Elgen

KAM vil blive fyret i unåde. Du vil indse, at julemanden ikke findes, men det rager dig sikkert en høstblomst. Du vil lide en krank skæbne, og sådan er det bare!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 71% i overensstemmelse med sandheden

Krebsen

Din ufødte søn vil glive dræbt af din agerhønes forrige ejer midt i aftensmaden. Du vil falde i et hul under et besøg i Ballerup. Du vil blive fyret i unåde, men det rager dig sikkert en høstblomst. Vores.tv's generaldirektør vil blive spist af en vild poppelbladbille med blodnæse, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 91% i overensstemmelse med sandheden

Løven

Universet vil implodere på den ufede måde. Din ukendte tvilling vil lide en krank skæbne, og du vil få skylden. Du vil blive spist af en vild hesteigle med tennisalbue, men det rager dig sikkert en høstblomst.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Jomfruen

Du vil blive landsforvist under et besøg i Allinge. Du vil lide en krank skæbne, mens du sidder og morer dig over "Heksene fra Warren Manor". Du vil indse, at julemanden ikke findes ... eller også var det omvendt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Vægten

Du vil opdage, at din nabo med fenylketonuri elsker din ufødte søn højere end dig på Tuesday. En vognmand fra Beder vil lide en krank skæbne, og sådan er det bare! Din hund vil dræbe KAM.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Dilleren

Morten.dk vil dø som 39-årig - måske. Universet vil implodere. Du vil blive ramt af brusken, knæskader og mus i knæet på den ufede måde. Din mor vil blive kørt ned af en din familie, men sådan er der jo så meget.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Skorpionen

Din webmaster vil give dig en olfert, og det er din skyld! Du vil blive spist af en vild stær med mæslinger. Du vil blive ramt af forhøjet blodtryk ... eller også var det omvendt. Du vil indse, at julemanden ikke findes kl. 17.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 88% i overensstemmelse med sandheden

Skytten

Din næse vil blive smittet med det kardiologiske syndrom X, men det lærer du jo nok at leve med. Din onkel fra Skive vil glive dræbt af KAM på Tuvalu. Din mor vil begynde at kalde dig Petro - ellers må du kalde mig Clemens.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 65% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Stenbukken

Du vil blive kørt ned af en din far, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din skovhornugles forrige ejer vil give dig en olfert, og du vil få skylden. Julemanden vil blive fyret i unåde, men det rager dig sikkert en høstblomst.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 85% i overensstemmelse med sandheden

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten