Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 5. November 2018

Vandmanden

Du vil indse, at julemanden ikke findes. Du vil lide en krank skæbne, mens du sidder og morer dig over "Glamour". Din vandspidsmuss forrige ejer vil blive kørt ned af en din mor eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 85% i overensstemmelse med sandheden

Fiskene

Din isfugls forrige ejer vil jokke dig over tæerne under et besøg i Gjerlev J. Du vil lide en langsom og smertefuld død. Universet vil implodere midt i aftensmaden. Du vil falde i et hul, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Vædderen

Din ukendte tvilling vil lide en langsom og smertefuld død - ellers må du kalde mig Thony. Du vil dø som 45-årig. Du vil blive spist af en vild laks med diabetisk polyneuropati den 23. November.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Tyren

KAM vil ikke få nogen julegaver, mens du sidder og hygger dig med Pausemusikken på vores.tv. Din tipoldefar vil give dig et trælår uden varsel. En vognmand fra Boeslunde vil blive landsforvist på Friday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Tvillingerne

Din onkel fra Karup J vil give dig en olfert eller noget i den stil. Du vil opdage, at Morten.dk elsker din tipoldefar højere end dig på Tuvalu. Du vil glive dræbt af en vognmand fra Kolind, men det skal du ikke tage så tungt. Aggemam-manden vil lide en krank skæbne midt i den bedste sendetid.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 102% i overensstemmelse med sandheden

Elgen

Din nabo med sneglefeber (schistosomiasis) vil dø som 46-årig, og det er din skyld! Du vil blive fyret i unåde uden varsel. Du vil lide en krank skæbne på Monday. Din far vil lide en langsom og smertefuld død.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Krebsen

Vores.tv's generaldirektør vil blive ramt af tyktarmsirritation på vej hjem fra Løsning. Din ufødte søn vil give dig en olfert på Friday. Din ukendte tvilling vil jokke dig over tæerne den 15. November. Du vil falde i et hul, og sådan er det bare!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Løven

Aggemam-manden vil blive ramt af varicer på benene, men sådan er der jo så meget. Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet på Monday. Du vil ikke få nogen julegaver den 17. November. Din onkel fra Skive vil dræbe din hund eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Jomfruen

Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet. Tough shit! Universet vil implodere. Du vil opdage, at din far elsker din hund højere end dig, medmindre det går helt galt. Du vil blive fyret i unåde på Sunday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Vægten

Du vil falde i et hul, men sådan er der jo så meget. Morten.dk vil lide en krank skæbne og vice versa. Aggemam-manden vil blive ramt af diabetisk retinopati ... eller også var det omvendt. Du vil ikke få nogen julegaver på vej hjem fra Odder.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 65% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Dilleren

Vores.tv's generaldirektør vil dræbe din familie på den ufede måde. Din familie vil give dig et trælår eller noget i den stil. Du vil opdage, at din far elsker Morten.dk højere end dig den 18. November.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 62% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Skorpionen

Din webmaster vil blive korsfæstet, dø og blive begravet under et besøg i Årslev. Din mor vil blive ramt af cancer renis den 19. November. Din nabo med apopleksia cerebri vil falde i et hul, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Skytten

En vognmand fra Vester Skerninge vil overbringe dig sørgelige nyheder - ellers må du kalde mig Mannfred. Du vil dø som 40-årig, men det rager dig sikkert en høstblomst. Du vil opdage, at din slambørsteorms forrige ejer elsker en vognmand fra Hirtshals højere end dig. Tough shit! Du vil blive spist af en vild sivsanger med atopisk dermatitis den 25. November.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Stenbukken

Din far vil blive spist af en vild nordisk myreløve med ondt i ryggen uden varsel. Din far vil dræbe Morten.dk på Tuvalu. Du vil blive landsforvist, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 81% i overensstemmelse med sandheden

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten