Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 11. February 2019

Vandmanden

Du vil lide en langsom og smertefuld død under et besøg i Nørreballe. Din mor vil dræbe din ufødte søn og vice versa. Du vil ikke få nogen julegaver uden varsel.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 67% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Fiskene

Din ukendte tvilling vil dø som 45-årig, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Du vil opdage, at din nabo med udposning på halspulsåren elsker din næse højere end dig. Tough shit! Din hund vil blive spist af en vild løgfrø med diabetisk nefropati midt i aftensmaden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Vædderen

Du vil falde i et hul på den ufede måde. Din tipoldefar vil glive dræbt af din digesvales forrige ejer på Friday. Du vil opdage, at din onkel fra Rørvig elsker Morten.dk højere end dig ... eller også var det omvendt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 74% i overensstemmelse med sandheden

Tyren

Aggemam-manden vil glive dræbt af din far den 27. February. En vognmand fra Holbæk vil overbringe dig sørgelige nyheder eller noget i den stil. Din næse vil blive ramt af visdomstænder, og du vil få skylden. Din faster fra Græsted vil dø som 33-årig, men det lærer du jo nok at leve med.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 95% i overensstemmelse med sandheden

Tvillingerne

Din webmaster vil overbringe dig sørgelige nyheder. Tag den! Din nabo med kræft i bugspytkirtlen vil dræbe din onkel fra Sandved på den ufede måde. Din nabo med kold lungebetændelse vil blive ramt af trisomi-21, og det er din skyld!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Elgen

Din hund vil give dig en olfert. Tag den! Din ukendte tvilling vil blive korsfæstet, dø og blive begravet på den ufede måde. Din webmaster vil dø som 34-årig, mens du sidder og hygger dig med Hvis katastrofen sker på vores.tv.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Krebsen

Du vil blive fyret i unåde midt i den bedste sendetid. Din familie vil dø som 44-årig uden varsel. Din far vil give dig en olfert, men det skal du ikke tage så tungt. Du vil indse, at julemanden ikke findes den 23. February.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Løven

Din nabo med anthrax vil glive dræbt af din hund eller noget i den stil. KAM vil give dig en olfert uden varsel. Aggemam-manden vil blive ramt af madallergi, men det lærer du jo nok at leve med. Universet vil implodere på Tuesday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Jomfruen

Din webmaster vil ikke få nogen julegaver på Wednesday. Du vil opdage, at Aggemam-manden elsker KAM højere end dig, og du vil få skylden. Din ukendte tvilling vil blive ramt af sten i nyren og urinveje, men sådan er der jo så meget.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Vægten

Din ukendte tvilling vil lide en krank skæbne, men det lærer du jo nok at leve med. Du vil opdage, at din nabo med Alzheimer's sygdom elsker din tipoldefar højere end dig midt i aftensmaden. Din næse vil blive landsforvist eller noget i den stil. Morten.dk vil give dig en olfert. Tough shit!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Dilleren

Din hund vil jokke dig over tæerne. Din far vil give dig en olfert, mens du sidder og hygger dig med "10 tommelfingre". Du vil blive landsforvist og vice versa.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 102% i overensstemmelse med sandheden

Skorpionen

Du vil blive smittet med cancer oesophagei på Friday. Din næse vil dø som 40-årig ... eller også var det omvendt. Din næse vil glive dræbt af din venstre hånd, men sådan er der jo så meget. Din onkel fra Helsingør vil blive ramt af muskelsmerter. Tough shit!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Skytten

Du vil blive smittet med neurofibromatosis Recklinghausen ... eller også var det omvendt. Du vil indse, at julemanden ikke findes på Thursday. Julemanden vil blive ramt af snorken og obstruktiv søvnapnø den 21. February.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 75% i overensstemmelse med sandheden

Stenbukken

Din onkel fra Åbyhøj vil blive fyret i unåde. Din nabo med sinuitis vil dræbe din mor under et besøg i Ryomgård. Julemanden vil blive kørt ned af en din far - måske.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten