Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 14. January 2020

Vandmanden

Du vil blive smittet med pseudocroup den 26. January. Din hund vil dø som 47-årig. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Din familie vil blive ramt af nyresvigt med urinforgiftning - ellers må du kalde mig Odlev. Du vil opdage, at din tipoldefar elsker din far højere end dig på Monday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Fiskene

Universet vil implodere på vej hjem fra Morud. Din hund vil blive smittet med smitsom leverbetændelse type B den 29. January. Du vil falde i et hul midt i den bedste sendetid. Du vil dø som 42-årig, og det er din skyld!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Vædderen

Du vil falde i et hul på den ufede måde. Du vil blive landsforvist på Tuesday. Din nabo med post-polio syndrom vil begynde at kalde dig Daen, mens du sidder og hygger dig med Horrorskopet på vores.tv.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Tyren

Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet på Monday. Du vil blive ramt af laktose-intolerans - måske. Din mor vil give dig et trælår uden varsel. Aggemam-manden vil give dig en olfert kl. 19.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Tvillingerne

Din far vil blive landsforvist på Tuvalu. En vognmand fra Kvistgård vil blive spist af en vild slambørsteorm med blødende tandkød og paradentose kl. 16. Du vil falde i et hul, og sådan er det bare! Du vil indse, at julemanden ikke findes og vice versa.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Elgen

Din nabo med myxødem vil blive kørt ned af en din ukendte tvilling på vej hjem fra Hellebæk. Din ålekvabbes forrige ejer vil lide en krank skæbne. Du vil blive fyret i unåde, men det rager dig sikkert en høstblomst. Du vil indse, at julemanden ikke findes, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 81% i overensstemmelse med sandheden

Krebsen

Din ufødte søn vil give dig et trælår, men det lærer du jo nok at leve med. Du vil indse, at julemanden ikke findes. Du vil ikke få nogen julegaver på Saturday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 62% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Løven

Din nordisk myreløves forrige ejer vil give dig et trælår, og du vil få skylden. Du vil opdage, at Aggemam-manden elsker din familie højere end dig uden varsel. Du vil indse, at julemanden ikke findes. Du vil ikke få nogen julegaver på Thursday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Jomfruen

Din faster fra Kirke Eskilstrup vil blive landsforvist, mens du sidder og morer dig over "Two and a Half Men". Din venstre hånd vil give dig en olfert på Sunday. Universet vil implodere, og sådan er det bare!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Vægten

Morten.dk vil jokke dig over tæerne. Universet vil implodere på vej hjem fra Aars. Din hund vil blive spist af en vild laks med graviditets-blodmangel på den ufede måde. Du vil indse, at julemanden ikke findes midt i den bedste sendetid.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 82% i overensstemmelse med sandheden

Dilleren

Du vil blive ramt af blodmangel under et besøg i Skodsborg. Du vil falde i et hul, medmindre det går helt galt. Din kats forrige ejer vil dø som 31-årig uden varsel.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Skorpionen

Din faster fra Nyrup vil blive ramt af angina pectoris, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din mor vil begynde at kalde dig Stephen under et besøg i Asaa. Du vil blive landsforvist på vej hjem fra Kerteminde. Du vil opdage, at din tipoldefar elsker din nabo med sinuitis højere end dig og vice versa.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Skytten

Du vil blive ramt af insulinkrævende sukkersyge. Tag den! Du vil blive spist af en vild almindelig kjove med årebetændelse i benet/blodprop i benet, men sådan er der jo så meget. Din ufødte søn vil dræbe vores.tv's generaldirektør, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din webmaster vil blive landsforvist, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Stenbukken

Din hvirvlers forrige ejer vil falde i et hul. En vognmand fra Mårslet vil jokke dig over tæerne. Tough shit! Julemanden vil lide en krank skæbne på Tuesday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten