Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 28. May 2020

Vandmanden

Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet den 14. June. Du vil blive ramt af blodprop i hjernen på Tuvalu. En vognmand fra Gudhjem vil blive spist af en vild jagtfalk med sten i blæren og blærepolypper på den ufede måde. Din tipoldefar vil begynde at kalde dig Pedro.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Fiskene

Din næse vil dø som 39-årig den 17. June. Din ukendte tvilling vil begynde at kalde dig Venzel, men det lærer du jo nok at leve med. Du vil opdage, at din webmaster elsker din webmaster højere end dig, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. KAM vil lide en langsom og smertefuld død eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Vædderen

Du vil falde i et hul på Tuvalu. Din far vil begynde at kalde dig Andrias midt i den bedste sendetid. Du vil indse, at julemanden ikke findes på Friday. Du vil blive ramt af kronisk nyresygdom, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Tyren

Din venstre hånd vil blive ramt af phimosis den 9. June. Du vil indse, at julemanden ikke findes og vice versa. Du vil falde i et hul, og det er din skyld! Du vil opdage, at din mor elsker din ufødte søn højere end dig, men det rager dig sikkert en høstblomst.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Tvillingerne

Aggemam-manden vil give dig en olfert, mens du sidder og morer dig over vores.tv-avis på vores.tv. Din hund vil blive smittet med haresyge på den ufede måde. Du vil blive spist af en vild dværgmus med parkinsons sygdom-medicinsk behandling på Saturday. Aggemam-manden vil jokke dig over tæerne under et besøg i Dalmose.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Elgen

Du vil blive ramt af infektioner under graviditeten. Tough shit! Du vil ikke få nogen julegaver, men det skal du ikke tage så tungt. Du vil indse, at julemanden ikke findes uden varsel. Din fjordternes forrige ejer vil blive kørt ned af en din næse.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Krebsen

Du vil dø som 43-årig, men det skal du ikke tage så tungt. Morten.dk vil blive ramt af alderdoms-sukkersyge midt i den bedste sendetid. En vognmand fra Ebberup vil falde i et hul på vej hjem fra Strøby. Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 94% i overensstemmelse med sandheden

Løven

En vognmand fra Risskov vil ikke få nogen julegaver den 9. June. Du vil lide en krank skæbne, og sådan er det bare! Du vil blive spist af en vild grøn ferskvandssvamp med rød hale midt i den bedste sendetid. Din ukendte tvilling vil blive ramt af erektil dysfunktion ... eller også var det omvendt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Jomfruen

Din nabo med lændesmerter vil give dig et trælår, medmindre det går helt galt. Din mor vil overbringe dig sørgelige nyheder under et besøg i Frørup. Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet ... eller også var det omvendt. Din onkel fra Gram vil begynde at kalde dig Lukas uden varsel.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 73% i overensstemmelse med sandheden

Vægten

Du vil opdage, at din ufødte søn elsker Morten.dk højere end dig midt i aftensmaden. Din ufødte søn vil glive dræbt af vores.tv's generaldirektør på Thursday. Din onkel fra Daugård vil lide en langsom og smertefuld død - ellers må du kalde mig Heise.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 72% i overensstemmelse med sandheden

Dilleren

Du vil ikke få nogen julegaver. Din webmaster vil falde i et hul. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Du vil glive dræbt af din webmaster, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Skorpionen

Du vil glive dræbt af din far. Du vil opdage, at din nabo med enterobius vermicularis elsker en vognmand fra Århus N højere end dig under et besøg i Skælskør. Din næse vil lide en langsom og smertefuld død på Sunday. Din sorthalset lappedykkers forrige ejer vil begynde at kalde dig Bjerne. Tough shit!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Skytten

Du vil dø som 40-årig. Din næse vil falde i et hul den 16. June. Din venstre hånd vil blive spist af en vild gråand med kyssesyge. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Morten.dk vil glive dræbt af din nabo med livmoderkræft - ellers må du kalde mig Aske.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 78% i overensstemmelse med sandheden

Stenbukken

Din faster fra Svendborg vil begynde at kalde dig Iver, men det rager dig sikkert en høstblomst. Du vil blive ramt af korsbåndsskade, og sådan er det bare! Din faster fra Odense NV vil blive landsforvist, mens du sidder og klasker dig på lårene af grin over "Navy CIS".

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten