Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 8. August 2020

Vandmanden

Din far vil jokke dig over tæerne den 27. August. Din venstre hånd vil dræbe din venstre hånd, mens du sidder og morer dig over "Skadestuen". Du vil ikke få nogen julegaver uden varsel. Aggemam-manden vil glive dræbt af din lille kamelhalsflues forrige ejer midt i aftensmaden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 66% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Fiskene

Din mor vil give dig en olfert. Du vil blive ramt af cancer oesophagei, men sådan er der jo så meget. Julemanden vil falde i et hul, men det rager dig sikkert en høstblomst.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 66% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Vædderen

Din mor vil jokke dig over tæerne, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. En vognmand fra Bøvlingbjerg vil blive ramt af trigeminus-neuralgi den 24. August. Din faster fra Ulfborg vil dø som 32-årig, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Tyren

Du vil blive spist af en vild råge med sten i galdeblæren eller -gangen - ellers må du kalde mig Alver. Du vil indse, at julemanden ikke findes kl. 18. Aggemam-manden vil blive ramt af ikke-insulinkrævende sukkersyge, medmindre det går helt galt. Du vil lide en langsom og smertefuld død, og sådan er det bare!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Tvillingerne

Universet vil implodere, og det er din skyld! Din mor vil begynde at kalde dig Ingbert, og du vil få skylden. Morten.dk vil glive dræbt af vores.tv's generaldirektør på Sunday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Elgen

Aggemam-manden vil blive ramt af colitis ulcerosa midt i den bedste sendetid. Aggemam-manden vil give dig en olfert på Thursday. Du vil indse, at julemanden ikke findes under et besøg i Nysted.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Krebsen

Din ufødte søn vil lide en langsom og smertefuld død, og det er din skyld! Aggemam-manden vil dræbe din nabo med cancer renis på Sunday. Din ukendte tvilling vil overbringe dig sørgelige nyheder, men det lærer du jo nok at leve med. Din ufødte søn vil blive landsforvist den 28. August.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 88% i overensstemmelse med sandheden

Løven

Din far vil ikke få nogen julegaver. KAM vil dræbe Aggemam-manden kl. 18. Din mor vil blive smittet med gærsvamp i huden på vej hjem fra Hammel. Morten.dk vil blive landsforvist på Tuvalu.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 84% i overensstemmelse med sandheden

Jomfruen

Din havesangers forrige ejer vil blive korsfæstet, dø og blive begravet, men det lærer du jo nok at leve med. Universet vil implodere eller noget i den stil. Du vil blive smittet med diabetes type 2, men sådan er der jo så meget. Julemanden vil jokke dig over tæerne, og sådan er det bare!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Vægten

Universet vil implodere under et besøg i Bjæverskov. Du vil indse, at julemanden ikke findes, og sådan er det bare! Du vil opdage, at din faster fra Odense SØ elsker din mor højere end dig. Tag den! Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet og vice versa.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 104% i overensstemmelse med sandheden

Dilleren

Universet vil implodere på den ufede måde. Du vil lide en langsom og smertefuld død, mens du sidder og skraldgriner til Horrorskopet på vores.tv. Du vil blive landsforvist, men det lærer du jo nok at leve med. Din far vil blive ramt af bulimi.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Skorpionen

Julemanden vil ikke få nogen julegaver midt i aftensmaden. Du vil blive ramt af rhesusimmunisering, men sådan er der jo så meget. Din familie vil jokke dig over tæerne midt i den bedste sendetid. Din webmaster vil lide en krank skæbne, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 96% i overensstemmelse med sandheden

Skytten

Aggemam-manden vil lide en krank skæbne, men det rager dig sikkert en høstblomst. Din webmaster vil blive spist af en vild brunflagermus med fibromyalgi. Din splitternes forrige ejer vil dø som 47-årig - måske.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Stenbukken

Du vil glive dræbt af din hund. Din nabo med post-polio syndrom vil blive ramt af blærebetændelse under et besøg i Vipperød. Morten.dk vil blive korsfæstet, dø og blive begravet og vice versa. Du vil blive landsforvist på vej hjem fra Karise.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten