Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 24. January 2021

Vandmanden

Din nabo med malignt melanom (hudkræft) vil blive ramt af rabies, medmindre det går helt galt. Morten.dk vil ikke få nogen julegaver, men sådan er der jo så meget. Din ufødte søn vil blive spist af en vild stort tusindben med verruca plantaris og vice versa.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Fiskene

Din hund vil jokke dig over tæerne, og det er din skyld! Du vil falde i et hul på Monday. Aggemam-manden vil lide en langsom og smertefuld død eller noget i den stil. Du vil blive ramt af vækstforstyrrelser, men det lærer du jo nok at leve med.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Vædderen

Du vil lide en langsom og smertefuld død, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din venstre hånd vil jokke dig over tæerne den 4. February. Din næse vil blive kørt ned af en din far, men det rager dig sikkert en høstblomst. Din faster fra Odense NØ vil give dig et trælår på Tuvalu.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Tyren

Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet. Du vil lide en langsom og smertefuld død midt i aftensmaden. Du vil blive ramt af blodkræft. Tag den! Vores.tv's generaldirektør vil overbringe dig sørgelige nyheder på Wednesday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Tvillingerne

Du vil indse, at julemanden ikke findes - måske. Du vil blive fyret i unåde den 11. February. Din familie vil jokke dig over tæerne. Din ufødte søn vil lide en langsom og smertefuld død på Thursday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Elgen

Din nabo med graviditets-blodmangel vil falde i et hul. Din venstre hånd vil blive kørt ned af en Morten.dk på Friday. Din hund vil blive ramt af atopisk dermatitis, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 67% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Krebsen

Aggemam-manden vil blive korsfæstet, dø og blive begravet den 5. February. Morten.dk vil dræbe din far. Din ufødte søn vil blive spist af en vild rødmus med sinuitis - ellers må du kalde mig Nico. KAM vil blive ramt af diskusprolaps på vej hjem fra Skovlunde.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Løven

Du vil blive ramt af brystkræft, men det skal du ikke tage så tungt. Du vil lide en krank skæbne, og sådan er det bare! Din ukendte tvilling vil blive landsforvist, men det rager dig sikkert en høstblomst. Din faster fra Langebæk vil dræbe Morten.dk uden varsel.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 93% i overensstemmelse med sandheden

Jomfruen

Du vil indse, at julemanden ikke findes på Tuvalu. Du vil opdage, at KAM elsker en vognmand fra Nørresundby højere end dig, mens du sidder og griner af "Interne affærer". Din venstre hånd vil glive dræbt af din nabo med appendicitis acuta ... eller også var det omvendt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Vægten

Du vil glive dræbt af Aggemam-manden, men sådan er der jo så meget. Din webmaster vil begynde at kalde dig Olai midt i aftensmaden. Du vil lide en langsom og smertefuld død - ellers må du kalde mig Renatus. Din ukendte tvilling vil blive fyret i unåde den 10. February.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 99% i overensstemmelse med sandheden

Dilleren

Din familie vil overbringe dig sørgelige nyheder den 9. February. Du vil indse, at julemanden ikke findes, men det lærer du jo nok at leve med. Din vibes forrige ejer vil blive smittet med DAMP på vej hjem fra Hørning. KAM vil give dig en olfert, men det rager dig sikkert en høstblomst.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Skorpionen

Din ukendte tvilling vil give dig en olfert, men det lærer du jo nok at leve med. Du vil indse, at julemanden ikke findes, og du vil få skylden. Du vil ikke få nogen julegaver midt i aftensmaden. Din mor vil begynde at kalde dig Ahrent ... eller også var det omvendt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Skytten

Du vil lide en krank skæbne midt i den bedste sendetid. Du vil indse, at julemanden ikke findes eller noget i den stil. Aggemam-manden vil lide en langsom og smertefuld død på vej hjem fra Sandved. Du vil ikke få nogen julegaver, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 102% i overensstemmelse med sandheden

Stenbukken

Din nabo med hæmorrhagisk hereditær telangiektasi vil jokke dig over tæerne, og sådan er det bare! Du vil falde i et hul kl. 21. Julemanden vil lide en krank skæbne, men det rager dig sikkert en høstblomst. En vognmand fra Klippinge vil give dig et trælår, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten