Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 24. November 2021

Vandmanden

Din faster fra Værløse vil blive landsforvist under et besøg i Jyllinge. Din næse vil blive korsfæstet, dø og blive begravet kl. 11. Du vil opdage, at KAM elsker Aggemam-manden højere end dig, mens du sidder og morer dig over Skandaletesten på vores.tv.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Fiskene

Din næse vil lide en langsom og smertefuld død den 12. December. Du vil dø som 30-årig eller noget i den stil. Du vil blive ramt af glaucom - ellers må du kalde mig Angus. Du vil opdage, at KAM elsker din mor højere end dig på den ufede måde.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 87% i overensstemmelse med sandheden

Vædderen

Din nabo med brok i lysken vil falde i et hul kl. 17. Din nabo med udposning på halspulsåren vil lide en langsom og smertefuld død den 10. December. Du vil blive landsforvist - måske. Din familie vil dø som 37-årig, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Tyren

Julemanden vil give dig en olfert under et besøg i Føllenslev. En vognmand fra Sporup vil lide en langsom og smertefuld død eller noget i den stil. Du vil blive landsforvist.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Tvillingerne

Du vil blive kørt ned af en din familie og vice versa. Du vil blive spist af en vild slambørsteorm med årebetændelse i benet/blodprop i benet, mens du sidder og klasker dig på lårene af grin over "Horton-sagaen". Vores.tv's generaldirektør vil jokke dig over tæerne.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 73% i overensstemmelse med sandheden

Elgen

Du vil falde i et hul, og det er din skyld! Din mor vil give dig en olfert eller noget i den stil. Din faster fra Ørsted vil ikke få nogen julegaver kl. 11.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Krebsen

Du vil indse, at julemanden ikke findes, men det skal du ikke tage så tungt. Din webmaster vil blive smittet med DAMP, og sådan er det bare! Julemanden vil give dig et trælår, mens du sidder og griner af "Simpsons". Din webmaster vil falde i et hul. Bare ærgerligt, Sonny-boy.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 101% i overensstemmelse med sandheden

Løven

Din venstre hånd vil begynde at kalde dig Hold. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Din nabo med miltbrand vil give dig en olfert, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din grøn smaragdlibels forrige ejer vil dræbe din næse, og det er din skyld! Din mor vil blive ramt af højt kolesteroltal, men det lærer du jo nok at leve med.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 65% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Jomfruen

Vores.tv's generaldirektør vil overbringe dig sørgelige nyheder kl. 12. Aggemam-manden vil jokke dig over tæerne under et besøg i Vejers Strand. Din far vil give dig en olfert ... eller også var det omvendt. Din onkel fra Vorbasse vil begynde at kalde dig Artur, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Vægten

Vores.tv's generaldirektør vil dø som 36-årig, mens du sidder og hygger dig med "I lovens navn". Du vil blive kørt ned af en vores.tv's generaldirektør, men det skal du ikke tage så tungt. Universet vil implodere. Bare ærgerligt, Sonny-boy.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Dilleren

Din ufødte søn vil blive kørt ned af en din broget fluesnappers forrige ejer den 6. December. Din far vil overbringe dig sørgelige nyheder og vice versa. Din nabo med kyssesyge vil begynde at kalde dig Constantin, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Skorpionen

En vognmand fra Støvring vil jokke dig over tæerne, og det er din skyld! Din far vil begynde at kalde dig Jalte. Din hund vil give dig et trælår midt i den bedste sendetid. Du vil blive kørt ned af en din dagpåfugleøjes forrige ejer på den ufede måde.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Skytten

Din mor vil dø som 32-årig. Aggemam-manden vil give dig et trælår uden varsel. Du vil indse, at julemanden ikke findes, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 63% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Stenbukken

KAM vil lide en langsom og smertefuld død ... eller også var det omvendt. Du vil blive kørt ned af en Aggemam-manden. Tag den! Du vil indse, at julemanden ikke findes, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 97% i overensstemmelse med sandheden

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten