Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 19. September 2022

Vandmanden

Du vil blive fyret i unåde, mens du sidder og skraldgriner til "Dr. Phil". Din hund vil blive smittet med akut leukæmi. Du vil falde i et hul. Tough shit!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Fiskene

Din hund vil dræbe din familie på Monday. Du vil glive dræbt af din næse, medmindre det går helt galt. Din tipoldefar vil lide en krank skæbne og vice versa. Du vil blive spist af en vild lægeigle med fremmedlegeme i øjet på den ufede måde.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 94% i overensstemmelse med sandheden

Vædderen

Du vil lide en krank skæbne, og sådan er det bare! Din far vil blive ramt af kyssesyge. Du vil indse, at julemanden ikke findes, og det er din skyld!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 96% i overensstemmelse med sandheden

Tyren

Din hund vil overbringe dig sørgelige nyheder. Din sædgåss forrige ejer vil begynde at kalde dig Vito kl. 16. Du vil lide en langsom og smertefuld død og vice versa.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 98% i overensstemmelse med sandheden

Tvillingerne

Du vil lide en krank skæbne på Thursday. Din tipoldefar vil dræbe din ufødte søn, medmindre det går helt galt. Julemanden vil blive landsforvist. Din tipoldefar vil overbringe dig sørgelige nyheder - måske.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Elgen

Du vil blive smittet med hypoglykæmi ved diabetes på den ufede måde. Du vil blive ramt af adipositas, mens du sidder og skraldgriner til "10 tommelfingre". Du vil opdage, at din venstre hånd elsker din familie højere end dig på Thursday. Din faster fra Haarby vil glive dræbt af din hund, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Krebsen

Din næse vil overbringe dig sørgelige nyheder uden varsel. Morten.dk vil dø som 31-årig, og sådan er det bare! KAM vil lide en krank skæbne, men sådan er der jo så meget.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 93% i overensstemmelse med sandheden

Løven

Din venstre hånd vil dræbe vores.tv's generaldirektør - måske. Din ukendte tvilling vil give dig et trælår, men det lærer du jo nok at leve med. Du vil blive fyret i unåde. Bare ærgerligt, Sonny-boy.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Jomfruen

Du vil blive ramt af Føllings syge (fenylketonuri), medmindre det går helt galt. Din familie vil dræbe din far under et besøg i Ovtrup. Julemanden vil blive korsfæstet, dø og blive begravet, mens du sidder og morer dig over "Glamour".

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Vægten

En vognmand fra Ry vil blive korsfæstet, dø og blive begravet på den ufede måde. Du vil dø som 38-årig. Julemanden vil jokke dig over tæerne, men det lærer du jo nok at leve med.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 76% i overensstemmelse med sandheden

Dilleren

Din ukendte tvilling vil blive ramt af mus i knæet, og du vil få skylden. Du vil indse, at julemanden ikke findes, og sådan er det bare! Du vil glive dræbt af din far den 5. October. Din hund vil give dig et trælår midt i den bedste sendetid.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Skorpionen

Din webmaster vil blive fyret i unåde. Din familie vil falde i et hul, men det lærer du jo nok at leve med. Du vil ikke få nogen julegaver, men det rager dig sikkert en høstblomst.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 65% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Skytten

Din mor vil blive ramt af candidiasis oris, og du vil få skylden. Du vil glive dræbt af din nabo med HIV og AIDS midt i aftensmaden. Du vil opdage, at din næse elsker din næse højere end dig, og det er din skyld! Din far vil jokke dig over tæerne på Tuvalu.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Stenbukken

Din ufødte søn vil blive korsfæstet, dø og blive begravet, og sådan er det bare! Du vil ikke få nogen julegaver på vej hjem fra Gørding. KAM vil blive smittet med hepatitis den 29. September. Din nabo med allergi type 1 vil lide en langsom og smertefuld død, og det er din skyld!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten