Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 31. January 2023

Vandmanden

Din webmaster vil blive smittet med glutenallergi, og det er din skyld! Din familie vil lide en krank skæbne den 11. February. Du vil glive dræbt af din næse, og sådan er det bare!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 100% i overensstemmelse med sandheden

Fiskene

Du vil lide en krank skæbne, og sådan er det bare! Vores.tv's generaldirektør vil blive ramt af prostata, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Du vil indse, at julemanden ikke findes, men det lærer du jo nok at leve med. Din familie vil falde i et hul, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 95% i overensstemmelse med sandheden

Vædderen

Julemanden vil blive kørt ned af en din brandmands forrige ejer. Morten.dk vil overbringe dig sørgelige nyheder på Sunday. Din webmaster vil blive ramt af forkølelsessår ... eller også var det omvendt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Tyren

Universet vil implodere, medmindre det går helt galt. Din tipoldefar vil jokke dig over tæerne midt i den bedste sendetid. Din venstre hånd vil ikke få nogen julegaver, og sådan er det bare!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 62% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Tvillingerne

Du vil lide en langsom og smertefuld død - måske. Du vil indse, at julemanden ikke findes, og det er din skyld! Din tipoldefar vil jokke dig over tæerne. Tag den!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Elgen

Du vil blive landsforvist den 10. February. Aggemam-manden vil falde i et hul under et besøg i Humble. Du vil blive spist af en vild tidselbåndflue med smitsom leverbetændelse type C og vice versa.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 86% i overensstemmelse med sandheden

Krebsen

Din faster fra Bryrup vil glive dræbt af din onkel fra Kalvehave på den ufede måde. Din faster fra Rask Mølle vil dræbe din hund, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. KAM vil give dig en olfert - måske. Du vil blive kørt ned af en din venstre hånd på vej hjem fra Hedehusene.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 90% i overensstemmelse med sandheden

Løven

Din nabo med bihulebetændelse vil blive smittet med blodprop i lungen, mens du sidder og klasker dig på lårene af grin over "Smallville". Morten.dk vil blive korsfæstet, dø og blive begravet. Din onkel fra Stubbekøbing vil give dig et trælår uden varsel.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Jomfruen

Din nabo med kræft i livmoderen vil give dig en olfert, medmindre det går helt galt. Din onkel fra Albertslund vil begynde at kalde dig Rudi, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din mor vil lide en krank skæbne, og det er din skyld!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Vægten

Du vil indse, at julemanden ikke findes ... eller også var det omvendt. KAM vil ikke få nogen julegaver, mens du sidder og hygger dig med "Simpsons". Du vil dø som 48-årig. Din faster fra Kalundborg vil give dig et trælår, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 88% i overensstemmelse med sandheden

Dilleren

Din hund vil dø som 37-årig, og sådan er det bare! Julemanden vil glive dræbt af din nabo med haresyge, og du vil få skylden. Morten.dk vil blive fyret i unåde.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Skorpionen

KAM vil give dig en olfert på Sunday. Du vil opdage, at din far elsker julemanden højere end dig. Din faster fra Ry vil lide en krank skæbne, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 88% i overensstemmelse med sandheden

Skytten

Universet vil implodere, mens du sidder og morer dig over Gammel Dansk på vores.tv. Din ukendte tvilling vil begynde at kalde dig Gejr. Din venstre hånd vil glive dræbt af vores.tv's generaldirektør, men det lærer du jo nok at leve med. Du vil blive kørt ned af en en vognmand fra Havdrup, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Stenbukken

Din tipoldefar vil overbringe dig sørgelige nyheder uden varsel. Din mor vil jokke dig over tæerne, men det lærer du jo nok at leve med. Du vil indse, at julemanden ikke findes, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din ukendte tvilling vil give dig et trælår på Sunday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 68% i overensstemmelse med sandheden

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten