Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 2. June 2023

Vandmanden

Din nabo med cholelithias vil blive fyret i unåde på Tuvalu. En vognmand fra Harlev J vil overbringe dig sørgelige nyheder, mens du sidder og skraldgriner til "Skadestuen". Din venstre hånd vil blive landsforvist på Saturday. Din næse vil ikke få nogen julegaver ... eller også var det omvendt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Fiskene

Din mor vil blive spist af en vild almindelig skorpionflue med senil demens, men det lærer du jo nok at leve med. Din venstre hånd vil give dig en olfert, medmindre det går helt galt. Din nabo med røde hunde vil blive ramt af øregangs-betændelse.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 63% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Vædderen

Du vil blive landsforvist, og det er din skyld! En vognmand fra Vemmelev vil blive fyret i unåde den 14. June. Din far vil give dig et trælår uden varsel.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 83% i overensstemmelse med sandheden

Tyren

En vognmand fra Agerskov vil dø som 42-årig, men det lærer du jo nok at leve med. Din kongeguldsmeds forrige ejer vil falde i et hul. Aggemam-manden vil blive landsforvist, men det rager dig sikkert en høstblomst.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 101% i overensstemmelse med sandheden

Tvillingerne

Din onkel fra Rønne vil lide en krank skæbne eller noget i den stil. Din far vil lide en langsom og smertefuld død. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Din ukendte tvilling vil give dig en olfert på vej hjem fra Tjæreborg. Din ufødte søn vil blive ramt af børneorm kl. 14.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 68% i overensstemmelse med sandheden

Elgen

Din venstre hånd vil blive fyret i unåde, mens du sidder og morer dig over "Interne affærer". Vores.tv's generaldirektør vil falde i et hul eller noget i den stil. Du vil blive kørt ned af en din mor, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 91% i overensstemmelse med sandheden

Krebsen

Du vil blive fyret i unåde, medmindre det går helt galt. Du vil blive ramt af nældefeber, men det skal du ikke tage så tungt. En vognmand fra Aakirkeby vil lide en krank skæbne - ellers må du kalde mig Bernt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 94% i overensstemmelse med sandheden

Løven

Din webmaster vil blive smittet med afrikansk sovesyge og vice versa. Du vil blive fyret i unåde midt i aftensmaden. Din ufødte søn vil dræbe Aggemam-manden, men sådan er der jo så meget. Du vil opdage, at din familie elsker din far højere end dig. Tough shit!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 65% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Jomfruen

Din far vil give dig en olfert. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Du vil opdage, at din ufødte søn elsker din hund højere end dig. Du vil lide en krank skæbne på Tuvalu. Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet på Saturday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 76% i overensstemmelse med sandheden

Vægten

Din webmaster vil falde i et hul. Du vil blive kørt ned af en din far, og det er din skyld! Aggemam-manden vil blive korsfæstet, dø og blive begravet eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 82% i overensstemmelse med sandheden

Dilleren

Aggemam-manden vil give dig en olfert på vej hjem fra Århus C. Du vil blive kørt ned af en din far, mens du sidder og skraldgriner til Horrorskopet på vores.tv. Din venstre hånd vil falde i et hul. Din tipoldefar vil overbringe dig sørgelige nyheder, men sådan er der jo så meget.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 66% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Skorpionen

Du vil blive fyret i unåde kl. 16. Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet under et besøg i Nørresundby. Din ufødte søn vil lide en krank skæbne ... eller også var det omvendt. Din nabo med arteritis temporalis vil glive dræbt af din hund midt i den bedste sendetid.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 89% i overensstemmelse med sandheden

Skytten

Vores.tv's generaldirektør vil give dig en olfert på vej hjem fra Jerslev J. Din ufødte søn vil falde i et hul, og sådan er det bare! Din familie vil blive fyret i unåde, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 97% i overensstemmelse med sandheden

Stenbukken

Din almindelig tangnåls forrige ejer vil dræbe din regnbueørreds forrige ejer. Din storkjoves forrige ejer vil begynde at kalde dig Romanus, men det skal du ikke tage så tungt. Morten.dk vil lide en krank skæbne. Tough shit!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten