Mytteri i byten
Der var 7 bit tilbage. Disse besluttede sent fredag aften kl. 23.50, at de hellere ville over i en anden datatype. Derfor forlod de kollektivt den byte, hvor de nu havde opholdt sig i de sidste 76 dage. Efter at have forladt byten, blev 2 af bit'sne kolde i fodenden og entrede påny byten. Bit Brother valgte at slukke alle kameraerne pånær det som filmede køkkenøen, for som de tænkte: så kan vi altid sige, at vi har sendt hele tiden - Umiddelbart efter vendte endnu en bit tilbage med ordene: Jeg kom tilbage for at svine jer til...

I den næste time blev der råbt, skreget og grædt. Pludselig sker der noget meget mærkeligt: de tre tilbageværende bits kigger på hinanden - den dybe monotone stemme, som indtil nu udelukkende har præsenteret sig som Bit Brother, kalder sig nu pludselig for Bertel - vi føler os nu mere afklarede end nogensinde, vi har fået et navn på Bit Brother, og det er jo fedt nok, men hvorfor helvede skulle de nu lige kalde ham for Bertel??

Pludselig udbryder den rødhårede bit: Nu går jeg ud og brækker mig, tisser og så skrider jeg. Målrettet stiler den mod badeværelset, men hov! Bit Brother havde jo ikke slukket for kameraet i køkkenet, så her fik man faktisk et glimt af en grædefærdig bit. Det må vi gøre noget ved, tænker Bit Brother og slukker straks for billedet. Det skal lige nævnes, at der længe havde været prøvebillede på de andre linier, men nu indføres noget helt nyt i tv-verdenen: En stærkt Micro$oft-inspireret 'blå skærm'! dog høres lyden stadig fra de stærkt fragmenterede bits.

Ude fra badeværelset høres gentagne krafige bræk-lyde... Efter et stykke tid kommer den rødehårede bit ud og erklærer højlydt, at den ikke kunne brække sig (yeah right). Det eneste, der kom op var blod fra når den kradsede sig i halsen?!?! Snakken går lidt videre om hvem der har svigtet hvem og andre ekstensialistiske spørgsmål. Pludselig udbryder den rødhårede bit: Nu sidder de derover og tænker 'Den halve million betød alligevel så meget for hende'.

På nuværende tidspunkt bliver det for meget for Bit Brother. Han vælger at gøre den 'blå skærm' komplet og slukker også lyden. Klokken er 02.35, vi kan hermed erklære at Bit Brother er død, forbindelsen til byten er røget, alt liv er ude, kameraerne pakkes sammen! - Vi ses til en ny omgang Bit Brother til næste år..?

I modsætning til andre reality-programmer passer de døds-tidspunkter som bliver opgivet på Bit Brother.


 
     All trademarks are copyright of The Bit Brother Corporation.