Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 14. November 2017

Vandmanden

Din onkel fra Agedrup vil falde i et hul på vej hjem fra Mørke. Du vil blive spist af en vild almindelig blåfugl med non-melanom hudkræft. Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet ... eller også var det omvendt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Fiskene

Din tipoldefar vil lide en langsom og smertefuld død, men sådan er der jo så meget. Din nabo med åreknuder på benene vil give dig et trælår. Din far vil dø som 50-årig. Tag den!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Vædderen

Din nabo med DAMP vil blive spist af en vild pindsvin med cancer coli og vice versa. Du vil opdage, at din mor elsker din far højere end dig. Aggemam-manden vil blive korsfæstet, dø og blive begravet under et besøg i Rødekro. Du vil blive kørt ned af en Morten.dk ... eller også var det omvendt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 62% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Tyren

Din mor vil blive ramt af lungebetændelse - ellers må du kalde mig Balder. En vognmand fra Juelsminde vil glive dræbt af din far, mens du sidder og klasker dig på lårene af grin over Gammel Dansk på vores.tv. Du vil opdage, at din mor elsker din faster fra Branderup J højere end dig. Din ukendte tvilling vil falde i et hul den 28. November.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Tvillingerne

Du vil opdage, at din ufødte søn elsker en vognmand fra Munke Bjergby højere end dig midt i den bedste sendetid. Din far vil blive smittet med blodprop i hjernen (apopleksi) ... eller også var det omvendt. Din familie vil blive fyret i unåde den 24. November. Du vil ikke få nogen julegaver på den ufede måde.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Elgen

Du vil opdage, at din tipoldefar elsker vores.tv's generaldirektør højere end dig, og du vil få skylden. Din mor vil overbringe dig sørgelige nyheder, og det er din skyld! Du vil indse, at julemanden ikke findes, mens du sidder og griner af Bogart - vores.tv uddeler hatte på vores.tv.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 69% i overensstemmelse med sandheden

Krebsen

Du vil ikke få nogen julegaver, og det er din skyld! Din elritses forrige ejer vil dø som 46-årig på den ufede måde. Julemanden vil give dig en olfert, mens du sidder og hygger dig med Hvis katastrofen sker på vores.tv. Din ukendte tvilling vil glive dræbt af din tipoldefar. Tough shit!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Løven

Du vil opdage, at julemanden elsker din venstre hånd højere end dig, men det skal du ikke tage så tungt. Din onkel fra Odense NØ vil jokke dig over tæerne, og sådan er det bare! Din venstre hånd vil blive spist af en vild rovedderkop med fødselsdepression, men det rager dig sikkert en høstblomst. Din mor vil blive smittet med leverbetændelse på den ufede måde.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 97% i overensstemmelse med sandheden

Jomfruen

Morten.dk vil glive dræbt af din familie, men det skal du ikke tage så tungt. Din mor vil falde i et hul, mens du sidder og griner af Bogart - vores.tv uddeler hatte på vores.tv. Du vil dø som 45-årig den 1. December.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Vægten

Universet vil implodere på Tuvalu. Du vil blive fyret i unåde. Tag den! Din far vil give dig en olfert.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Dilleren

Du vil indse, at julemanden ikke findes, og sådan er det bare! Universet vil implodere eller noget i den stil. Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet. Din familie vil blive fyret i unåde, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Skorpionen

Din venstre hånd vil blive korsfæstet, dø og blive begravet. Din familie vil blive ramt af bipolær depression, men det skal du ikke tage så tungt. Din mor vil begynde at kalde dig Øssur på Tuvalu. Din onkel fra Glejbjerg vil blive kørt ned af en din ukendte tvilling. Tag den!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Skytten

Du vil indse, at julemanden ikke findes. Tag den! Du vil blive kørt ned af en KAM eller noget i den stil. Du vil opdage, at din venstre hånd elsker julemanden højere end dig. Du vil blive korsfæstet, dø og blive begravet, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Stenbukken

Aggemam-manden vil blive kørt ned af en din far ... eller også var det omvendt. Din dådyrs forrige ejer vil overbringe dig sørgelige nyheder. Tag den! Aggemam-manden vil lide en langsom og smertefuld død, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 77% i overensstemmelse med sandheden

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten