Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 5. December 2017

Vandmanden

Din ukendte tvilling vil give dig et trælår, mens du sidder og klasker dig på lårene af grin over Temaaften på vores.tv. Din far vil overbringe dig sørgelige nyheder den 17. December. Universet vil implodere under et besøg i Køge.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Fiskene

Julemanden vil blive spist af en vild lærkefalk med eksem midt i den bedste sendetid. Din tipoldefar vil falde i et hul. Tag den! Du vil opdage, at din far elsker din far højere end dig, og sådan er det bare! Du vil indse, at julemanden ikke findes eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Vædderen

Julemanden vil lide en langsom og smertefuld død på vej hjem fra Blåvand. Du vil blive spist af en vild almindelig skøjteløber med atopisk dermatitis ... eller også var det omvendt. Din hund vil give dig en olfert.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 83% i overensstemmelse med sandheden

Tyren

Du vil lide en krank skæbne, men det skal du ikke tage så tungt. Du vil indse, at julemanden ikke findes, medmindre det går helt galt. Du vil blive ramt af fedme (svær overvægt) på vej hjem fra Veflinge.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Tvillingerne

Din venstre hånd vil blive fyret i unåde på vej hjem fra Fejø. Din familie vil overbringe dig sørgelige nyheder. Din nabo med spiserørskatar vil dræbe din faster fra Hejnsvig på Sunday. Du vil indse, at julemanden ikke findes, mens du sidder og griner af Lykkehjulet på vores.tv.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Elgen

Universet vil implodere - ellers må du kalde mig Gulliver. Din far vil blive ramt af degeneration af macula. Du vil falde i et hul eller noget i den stil. Julemanden vil lide en langsom og smertefuld død, og det er din skyld!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 96% i overensstemmelse med sandheden

Krebsen

Din nabo med mononukleose vil lide en langsom og smertefuld død ... eller også var det omvendt. Din onkel fra Store Heddinge vil dræbe din faster fra Arden på Tuvalu. Julemanden vil blive ramt af urinsyresur gigt. Tough shit! En vognmand fra Jyllinge vil glive dræbt af din næse.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 62% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Løven

Din onkel fra Allingåbro vil give dig en olfert, medmindre det går helt galt. Din ufødte søn vil blive ramt af hyperaktivitet og koncentrationsbesvær midt i aftensmaden. Du vil blive kørt ned af en din almindelig dovenflues forrige ejer, mens du sidder og griner af vores.investor på vores.tv.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 65% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Jomfruen

Din grøn ferskvandspolyps forrige ejer vil falde i et hul på Tuesday. Julemanden vil lide en krank skæbne, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Universet vil implodere ... eller også var det omvendt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Vægten

Du vil indse, at julemanden ikke findes, og du vil få skylden. Universet vil implodere den 22. December. Din onkel fra Tommerup vil begynde at kalde dig Brage.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Dilleren

Du vil blive spist af en vild havesanger med ikke-insulinkrævende sukkersyge, men det lærer du jo nok at leve med. Du vil falde i et hul eller noget i den stil. Du vil indse, at julemanden ikke findes, mens du sidder og hygger dig med Lykkehjulet på vores.tv.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Skorpionen

Din næse vil blive korsfæstet, dø og blive begravet. Tag den! Din far vil blive landsforvist. Vores.tv's generaldirektør vil give dig et trælår, mens du sidder og griner af "Dr. Phil". Du vil blive ramt af aldersbetinget macula degeneration. Tough shit!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Skytten

Din far vil blive fyret i unåde på vej hjem fra Ryomgård. Du vil blive ramt af lungekræft uden varsel. Universet vil implodere på Tuvalu. Din faster fra Dalmose vil begynde at kalde dig Kerner, men det lærer du jo nok at leve med.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Stenbukken

Julemanden vil jokke dig over tæerne. Du vil lide en krank skæbne, men det skal du ikke tage så tungt. Du vil dø som 37-årig - ellers må du kalde mig Erasmus. Universet vil implodere, men sådan er der jo så meget.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 93% i overensstemmelse med sandheden

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten