Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 5. December 2017

Vandmanden

Du vil blive fyret i unåde, men det rager dig sikkert en høstblomst. Morten.dk vil give dig en olfert og vice versa. Din sejs forrige ejer vil ikke få nogen julegaver på Tuvalu.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Fiskene

Din mor vil blive fyret i unåde uden varsel. Julemanden vil overbringe dig sørgelige nyheder, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Din far vil blive ramt af arvelig forhøjet kolesterol midt i aftensmaden. KAM vil glive dræbt af KAM på vej hjem fra Haslev.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Vædderen

Du vil opdage, at Aggemam-manden elsker julemanden højere end dig ... eller også var det omvendt. Din ukendte tvilling vil blive ramt af atopisk dermatitis. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Din onkel fra Føllenslev vil give dig et trælår, og sådan er det bare!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Tyren

Din ufødte søn vil blive spist af en vild lærkefalk med reumatoid arthritis - måske. Vores.tv's generaldirektør vil blive kørt ned af en din næse. Du vil blive smittet med sten i galdeblæren eller -gangen under et besøg i Ugerløse.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Tvillingerne

Du vil indse, at julemanden ikke findes under et besøg i Skødstrup. Din hund vil jokke dig over tæerne. Tag den! Din nabo med morbus osler vil blive smittet med diabetisk hypoglykæmi, men det skal du ikke tage så tungt. Din mor vil blive kørt ned af en en vognmand fra Rødovre, mens du sidder og klasker dig på lårene af grin over "Dr. Phil".

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Elgen

Din tipoldefar vil dræbe din far. Tough shit! Du vil indse, at julemanden ikke findes. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Julemanden vil blive ramt af visdomstænder, og du vil få skylden.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Krebsen

Universet vil implodere. Din far vil blive kørt ned af en din ukendte tvilling, men det skal du ikke tage så tungt. Din tipoldefar vil blive korsfæstet, dø og blive begravet på Tuvalu. Du vil lide en langsom og smertefuld død. Tough shit!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 92% i overensstemmelse med sandheden

Løven

Din far vil blive smittet med jumpers knee midt i den bedste sendetid. Din halsbåndmuss forrige ejer vil blive landsforvist den 20. December. Universet vil implodere. Bare ærgerligt, Sonny-boy.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Jomfruen

Vores.tv's generaldirektør vil blive ramt af hyperaktivitet og koncentrationsbesvær på den ufede måde. Julemanden vil blive spist af en vild vildsvin med ondt i tanden, men sådan er der jo så meget. Vores.tv's generaldirektør vil lide en langsom og smertefuld død på Tuvalu. Din far vil blive kørt ned af en din far eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Vægten

Du vil blive fyret i unåde midt i den bedste sendetid. Universet vil implodere den 21. December. Du vil lide en langsom og smertefuld død, mens du sidder og klasker dig på lårene af grin over Pausemusikken på vores.tv. Din faster fra Espergærde vil blive ramt af brusken, knæskader og mus i knæet og vice versa.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 61% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Dilleren

Universet vil implodere ... eller også var det omvendt. Din tipoldefar vil overbringe dig sørgelige nyheder, og du vil få skylden. Din nabo med piskesmældsskade vil blive landsforvist på Tuesday. Din onkel fra Nykøbing M vil blive spist af en vild husmår med lavt blodsukker, og sådan er det bare!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 65% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Skorpionen

Du vil opdage, at din tipoldefar elsker din ukendte tvilling højere end dig. Du vil blive fyret i unåde på vej hjem fra Ryomgård. Universet vil implodere, men sådan er der jo så meget. Din nabo med lungekræft vil lide en krank skæbne eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Skytten

Vores.tv's generaldirektør vil ikke få nogen julegaver og vice versa. Du vil blive kørt ned af en din næse. Tough shit! Din nabo med mavesyre-refluks vil jokke dig over tæerne den 18. December. Du vil falde i et hul, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 97% i overensstemmelse med sandheden

Stenbukken

Du vil blive ramt af kræft i livmoderen, mens du sidder og skraldgriner til Lykkehjulet på vores.tv. Din onkel fra Dalby vil begynde at kalde dig Hagbart. Julemanden vil blive korsfæstet, dø og blive begravet den 22. December.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten