Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 15. May 2018

Vandmanden

Universet vil implodere under et besøg i Dronningmølle. Din mor vil blive fyret i unåde. Du vil lide en krank skæbne eller noget i den stil.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 91% i overensstemmelse med sandheden

Fiskene

Din faster fra Roslev vil dø som 35-årig eller noget i den stil. KAM vil falde i et hul på vej hjem fra Nakskov. Din mor vil lide en krank skæbne, men sådan er der jo så meget. Din nabo med pseudocroup vil blive fyret i unåde. Bare ærgerligt, Sonny-boy.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Vædderen

Din faster fra Hals vil blive smittet med chondromalacia patellae. Bare ærgerligt, Sonny-boy. Du vil indse, at julemanden ikke findes på vej hjem fra Fredensborg. Universet vil implodere eller noget i den stil. Vores.tv's generaldirektør vil begynde at kalde dig Stig på Tuvalu.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Tyren

Din hund vil give dig et trælår, men sådan er der jo så meget. Du vil indse, at julemanden ikke findes, men det rager dig sikkert en høstblomst. KAM vil overbringe dig sørgelige nyheder uden varsel.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Tvillingerne

Du vil blive ramt af halsbetændelse uden varsel. Du vil blive fyret i unåde eller noget i den stil. Du vil indse, at julemanden ikke findes, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Elgen

Din ufødte søn vil overbringe dig sørgelige nyheder, men det rager dig sikkert en høstblomst. Din faster fra Hillerød vil lide en krank skæbne. Du vil dø som 36-årig - ellers må du kalde mig Krestoffer.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Krebsen

Universet vil implodere. Tag den! Din faster fra Aalborg SV vil glive dræbt af din mor på Tuesday. En vognmand fra Herfølge vil blive korsfæstet, dø og blive begravet under et besøg i Klampenborg.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 88% i overensstemmelse med sandheden

Løven

Din tipoldefar vil blive ramt af gærsvamp i munden. Bare ærgerligt, Sonny-boy. KAM vil begynde at kalde dig Cendy, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Julemanden vil blive smittet med sår i fod og ben. Tough shit!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Jomfruen

Din ukendte tvilling vil blive ramt af forhøjet kolesterol den 1. June. Din far vil give dig en olfert, men det skal du ikke tage så tungt. Morten.dk vil dø som 30-årig.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Vægten

KAM vil blive korsfæstet, dø og blive begravet, mens du sidder og hygger dig med "Smallville". Din far vil blive ramt af hepatitis A, men det rager dig sikkert en høstblomst. Din mor vil blive kørt ned af en vores.tv's generaldirektør uden varsel.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Dilleren

Julemanden vil blive fyret i unåde, men det lærer du jo nok at leve med. Din venstre hånd vil lide en langsom og smertefuld død på vej hjem fra Humlebæk. Din lille flagspættes forrige ejer vil falde i et hul, men det skal du ikke tage så tungt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Skorpionen

Du vil blive smittet med jernmangelanæmi den 2. June. Din webmaster vil ikke få nogen julegaver. Din hesterejes forrige ejer vil blive spist af en vild lille kamelhalsflue med prostata på Tuvalu. Du vil lide en krank skæbne på Friday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 104% i overensstemmelse med sandheden

Skytten

Vores.tv's generaldirektør vil dø som 33-årig på vej hjem fra Rudkøbing. Din tipoldefar vil falde i et hul den 4. June. Du vil blive smittet med myxødem. Tough shit!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 66% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Stenbukken

Morten.dk vil begynde at kalde dig Simeon eller noget i den stil. Din far vil give dig en olfert, og det er din skyld! Din næse vil blive smittet med hjernerystelse på Wednesday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten