Mens andre horoskoper får fremtiden til at ligne den rene dans på roser, lægger vores.tv ikke fingrene imellem. I Horrorskopet kan du læse om alle de elendigheder, der venter dig og dine i den kommende tid.

tilbage til virkeligheden

Horrorskop for 1. February 2023

Vandmanden

KAM vil begynde at kalde dig Mark uden varsel. Din sørgekåbes forrige ejer vil lide en langsom og smertefuld død, mens du sidder og hygger dig med Lykkehjulet på vores.tv. Din faster fra Græsted vil dræbe din familie. En vognmand fra Slangerup vil blive smittet med familiær hyperkolesterolæmi, og sådan er det bare!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at der ingen som helst hold var i denne forudsigelse. Det er en skandale!

Fiskene

Din familie vil falde i et hul midt i aftensmaden. Du vil indse, at julemanden ikke findes, men det rager dig sikkert en høstblomst. Din nabo med vulvodyni vil blive kørt ned af en din mor.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Vædderen

Du vil ikke få nogen julegaver på Wednesday. Din tipoldefar vil dø som 50-årig på vej hjem fra Nærum. Du vil blive ramt af pseudocroup kl. 17. Din mor vil blive spist af en vild guldbåndet langhornsmøl med lyskesvamp under et besøg i Errindlev.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Tyren

Din næse vil falde i et hul uden varsel. Du vil blive ramt af infektioner under graviditeten, men det skal du ikke tage så tungt. Vores.tv's generaldirektør vil jokke dig over tæerne, og sådan er det bare!

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Tvillingerne

Din mor vil give dig et trælår den 12. February. Du vil opdage, at din hund elsker din faster fra København SV højere end dig, men det rager dig sikkert en høstblomst. En vognmand fra Øster Assels vil blive smittet med nyresygdom ved diabetes på Thursday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 82% i overensstemmelse med sandheden

Elgen

Du vil indse, at julemanden ikke findes. Julemanden vil dø som 44-årig på den ufede måde. Du vil blive fyret i unåde, mens du sidder og griner af "Vore værste år". Du vil blive smittet med brusken, knæskader og mus i knæet på Wednesday.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de foretrækker at sove uden undertøj og i øvrigt har en Opel Ascona fra 1982 til salg.

Krebsen

Din familie vil overbringe dig sørgelige nyheder. Tough shit! Universet vil implodere, og det er din skyld! Vores.tv's generaldirektør vil falde i et hul - ellers må du kalde mig Hagen. Du vil blive landsforvist kl. 16.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være løgn og latin (mest latin).

Løven

Du vil blive ramt af candidiasis kutan den 19. February. Du vil blive landsforvist eller noget i den stil. En vognmand fra Ry vil overbringe dig sørgelige nyheder på Tuvalu.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de tror mere på numerologi end denne slags overtro

Jomfruen

Universet vil implodere ... eller også var det omvendt. Din ufødte søn vil blive spist af en vild vandloppe med galdestensanfald den 11. February. Du vil dø som 49-årig kl. 22.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at dette viste sig at være den skinbarlige sandhed.

Vægten

Din mor vil dø som 44-årig på vej hjem fra Sønderborg. Din husbuks forrige ejer vil blive korsfæstet, dø og blive begravet, men det lærer du jo nok at leve med. Din ufødte søn vil overbringe dig sørgelige nyheder.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at denne forudsigelse var topdollar i orden, Morten!

Dilleren

Aggemam-manden vil give dig en olfert. Tag den! Din faster fra Børkop vil jokke dig over tæerne, men det skal du ikke tage så tungt. Din far vil begynde at kalde dig Erno, og du vil få skylden. Du vil blive smittet med tinea capitis.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 66% i overensstemmelse med sandheden, hvilket var totalt utilfredsstillende. Der bør rulle hoveder!

Skorpionen

Din grønbenet rørhønes forrige ejer vil dræbe din nabo med rød hale, men det rager dig sikkert en høstblomst. Du vil lide en langsom og smertefuld død, og der er ikke en skid, du kan gøre ved det. Du vil blive ramt af molluskler på Saturday. En vognmand fra Horbelev vil blive smittet med hyperkolesterolæmi midt i den bedste sendetid.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 103% i overensstemmelse med sandheden

Skytten

Du vil dø som 43-årig, men det skal du ikke tage så tungt. Du vil blive kørt ned af en din faster fra Esbjerg N. Din blå ordensbånds forrige ejer vil blive korsfæstet, dø og blive begravet den 12. February.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at de fandt denne forudsigelse 88% i overensstemmelse med sandheden

Stenbukken

Du vil blive smittet med morbus Chrohn. Tough shit! Din ukendte tvilling vil give dig en olfert eller noget i den stil. Din webmaster vil blive landsforvist, medmindre det går helt galt.

Horroskopets brugere har meldt tilbage, at har haft onde drømme på det seneste.

Horrorskopet Classic (smager ikke som de andre piger)

tilbage til programoversigten