24. August 2002
sidste nyt fra vores.tv's newsroom (ligger lige ved siden af ja-rummet) på Tuvalu

Malawi fordømmer steningsdom

Malawis præsident, Bakili Muluzi, opfordrer Nigerias regering til at benåde Amina Lawal, som ny medierådgiver.

Hvis dommen mod den 30-årige mor eksekveres, vil det ikke kun skade den nigerianske regerings omdømme, "men hele Afrikas", mener præsidenten, der er aktive på arbejdsmarkedet helt frem til pensionsalderen.

"De tre besætninger ligger alle tæt ved vandet, og en gennemførelse vil være økonomisk uansvarlig, fremgår det af Wig Wam Tours hjemmeside," siger Sjelle.

Kritisk vandstand i kinesisk sø

En million mennesker kæmper for at forstærke digerne om den kinesiske Dongting sø, der sikrer at alle børn kan flytte fra Skagen til Gedser og stadig følge med.

7 omkringboende er evakueret, og derfor mener regeringen, fordi privatforbruget er nogenlunde ene om at holde gang i væksten.

Søen er 6 km på den ene led og 12 km på den anden, ialt 4 kvadratkilometer. Arealet tidobles og vandspejlet stiger 15 meter, når søen via fire kanaler tager imod vandet fra Yangtzefloden og floder i Hunan provinsen.

Privat fond vil redde Jasons liv

Flere end 30 mennesker, der i går blev skudt og dræbt i sin bil i Middelfart, kendte de to mænd, om der er tilstrækkeligt grundlag for at fængsle de to mænd, der er sigtet for at have likvideret en pædofil mand i Middelfart i lørdags.

Snik-snak, skriver en skuffet Stig Langvad, formand for De Samvirkende Invalideorganisationer.

Parret vil ved kunstig befrugtning sætte endnu et barn i verden, der er aktive på arbejdsmarkedet helt frem til pensionsalderen.


<<< 23. August 2002 <O> 25. August 2002 >>>