storeuger.png

Store tun-uge

TV 2 Zulu viste kærlighedsfilm og holdt store tudeuge. Inspireret heraf fik vores.tv stablet store tun-uge på benene, og hermed blev traditionen for afholdelse af temauger indstiftet. Denne tradition skulle siden vise sig at blive en stor succes.

Store UFO-uge

Det fortaber sig i historien, hvad anledningen til UFO-ugen var. Men i hvert fald bragte vi en fornem trailer for en film, som aldrig blev til lavet.

Store Grand Prix-uge

Danmarks Radio var vært for Eurovisionens Melodi Grand Prix, hvilket selvfølgelig skulle fejres på behørig vis med en temauge.

Store flytte til Odense-uge

En arbejdsplads, som vores.tv har en vis tilknytning til, besluttede - ikke til pågældende arbejdsplads' medarbejderes udelte begejstring - at flytte dele af deres aktiviteter til en anden landsdel. Vores.tv valgte at markere begivenheden med at gå i sort.

Store fusionskøkken-uge

Firmaer slog sig sammen og skiftede navne i ét væk. Vores.tv, der hidtil havde afholdt sig fra den slags pjat, klappede hælene sammen og skiftede parti, hvilket blev markeret med et nyhedstelegram og store fusionskøkken-uge.

Store Flyrs har omsider fået ADSL-uge-uge

Så lykkedes det langt om længe!

Store hvor er Flyrs-uge

Flyrs var væk - hvor var han blevet af?

Store Flyrs er i Grenoble, Frankrig-uge

Fra sit feriely opdagede Flyrs, at han var savnet, og meldte tilbage til vores.tv-byen ved at afholde store Flyrs er i Grenoble, Frankrig-uge.

Store Ollekolle-uge

Vores.tv blev featured link på OlleKolleHomepage, hvilket vi selvfølgelig honorerede med en tema-uge.

Sikkerhedschefen (der inspireret af en verserende retssag underskrev sig Generaldirektøren) beklagede sig i OlleKolles gæstebog, da vores.tv ikke længere var det primære link. OlleKolle kvitterede med at indrykke vores banner, og de blev således officiel vores.tv-partner©®™.

Store FERIE-uge

Vores.tv's stab var spredt for alle vinde, så vi satte båndmaskinen på repeat (aka TV3-finten) og dampede af.

Store hedebølge-uge

Landet hærgedes af hedebølge, og det var ikke til at være nogen steder, endsige få bestilt noget. Så det lod vi så være med.

Store Steen Bostrup-uge

Vores allesammens Steen Bostrup holdt op ved Danmarks Radio efter 36 år ved statsradiofonien. Vores.tv kippede vemodigt med flaget og afholdt temauge til Steens ære.

Store Cuba Libre og cigar-uge

Vores.tv's udsendte medarbejder ryger stor cigar og drikker sig stangbacardi.

Store Boston-uge

To vores.tv-ansatte aflagde besøg ved en bekendt i Boston. Han havde ADSL, så der blev også lejlighed til at lave lidt fjernarbejde, hvilket var tiltrængt, idet vores.tv-serveren kort før ankomsten var gået næsten-kold, idet logfilerne grundet vor enorme popularitet var blevet alt alt for store til maskinens lille harddisk.

Store terror-uge

Fly fløj ind i huse, og vores.tv gik (i lighed med konkurrerende kanaler) i selvsving.

Store miljøtrafik-uge

København spærrede for al biltrafik en hel søndag, og vores.tv sluttede op om initiativet med en temauge.

Store værdikæde-uge

Værdikæder skal man ikke kimse af (end ikke, når man er sulten for sjov). Efter gentagen plageri fra en trofast seer valgte vores.tv at afholde store værdikæde-uge.

Store terror, flystyrt, krig, død og ødelæggelses-uge

11. september fløj fly ind i huse. Den 8. oktober fløj de så ind i hinanden. Ak, ja.

Store brugerbetalings-uge

De andre lugtede guld, og af angst for at gå bag om dansen hoppede vores.tv også med på vognen.

Store miltbrand-uge

Tv-stationer og offentlige kontorer i Guds eget land modtog breve med hvidt pulver, hvilket spredte skræk og rædsel. Vores.tv var også plaget af miltbrand-angreb, så der kom til at lugte frygteligt af fersken.

Store koppe-uge

Først var det miltbrand, så blev det kopper. Verden var ikke længere den samme, men vores.tv formåede dog at bevare roen (læs: vi havde ikke lige tid til at gå i selvsving).

Store nu er det snart valg-uge

Folketingsvalget stod for døren, og mens andre medier gik i selvsving, bevarede vores.tv fatningen lidt endnu (med undtagelse af selve dagen for udskrivelse af valget).

Store valg-uge

Folketingsvalg er en alvorlig sag, så vores.tv ryddede sendefladen, så selv de mest vægelsindede kunne bestemme sig.

Også på Tuvalu var der valgt denne dag. Vores.tv's egen KAM stillede op, men blev dog ikke valgt.

Store vores.tv byder en million milliard kroner for at overtage TV 2. Jens Rohde, Venstres nye privatiseringsminister, udtrykker glæde over det generøse initiativ, der vil være med til at dække et par at det nye regeringspartis valgløfter.-uge

Den nye regering puslede med tanken om at privatisere TV 2. Flere interesserede parter meldte sig, herunder også vores.tv. Regeringen trak dog i land, og tv-stationen blev ikke handlet (i denne omgang).

Onde tunger hævder, at denne temauge er indtastet det gale sted og i stedet burde være oprettet som en nyhed. Ophavsmanden benægter pure.

Store bytte julegaver-uge

Spændingen blev udløst, tilbage var nu blot at få byttet hele lortet, hvilket selvfølgelig skulle ske til de søde toner af en temauge.

Store €-uge

Euroen blev indført som kontant valuta. Vores.tv markerede begivenheden med en tema-uge (men holdt i øvrigt lav profil), mens CNN havde udsendt Richard Quest til Frankfurt, hvorfra han rapporterede live over tre døgn *suk*.

Store curling-uge

Der blev afholdt vinter-OL i Salt Søby, og DR og TV 2 gik i selvsving og sendte curling dag og nat.

Store Fall back-gif-uge

Det danske sprog blev beriget med et nyt ord, hvilket selvfølgelig ikke skulle gå upåagtet hen.

Store Jakob Gertz' fødselsdags-uge

En af vores.tv's trofaste seere fyldte år, hvilket ikke gik stille af sig på vores.tv.

Store festen varer kun så længe-uge

... meeeen alt må have en ende.

Store crocket-fri-uge

Alverdens tv-kanaler sendte VM i fodbold. DR2 brystede sig med at være fodboldfri kanal. Men da crocket er meget kedeligere end fodbold, er det selvfølgelig mere relevant at være en crocket-fri kanal.

Store terror er ikke hvad det har været-uge

Foranlediget af et terrorangreb uden den store underholdningsværdi mindedes vores.tv dengang, hvor mænd var mænd og terror var underholdende.

Store ferie-uge

2/3 af vores.tv's stab var på ferie, så vi satte båndmaskinen på repeat (aka TV3-finten) og dampede af (nu har TV3 fx sendt "Du skyder - jeg smiler" 1.000.000.000.000.000 gange),

Store strejke-uge

I sympati med journalisterne i DR gik medarbejderne på vores.tv i strejke.

Store fyrings-uge

TDC Internet fyrede og forflyttede folk.

Store december-uge

Når julen nu varer en fjerdedel af året, kan vi vel også godt tillade os at have en temauge, der varer en hel måned.

Store Mist ikke vores.tv - klik ind hver dag - så får DU indflydelse!!-uge

TV 2 Zulu - tog betaling og kæmpede for at beholde seerne

Store krigs-uge

USA og England bombede irakerne og hinanden for fred og demokrati, og også de gæve vikinger fra Dannevang under krigsminister Rasmussens ledelse meldte sig under de invaderende faner og bidrog til den ædle sag med en optimistjolle og en kajak.

Store Cubas andenstoerste by har seks computere paa internettet-uge

Hvis man indtaster '05-08-2002', når der forventes en dato i formatet 'ÅÅÅÅ-MM-DD', så sker der mærkelige ting, hvilket er forklaringen på, at vi allerede nu har planlagt en temauge i år 2005.

Store Jakob Gertz' fødselsdags-uge

En af vores.tv's trofaste seere fyldte år, hvilket heller ikke i år ikke gik stille af sig på vores.tv.

Store snaps-uge

Skål!

Store Jakob Gertz' fødselsdags-uge

En af vores.tv's trofaste seere fyldte år, hvilket ikke gik stille af sig på vores.tv.
vores.tv

På vores.tv er hver dag en fest, og hver uge en stor uge.