nytfravorestv.png

Aching, Breaking NEWS!!!

vores.tv (denne pressemeddelelse er forberedt af fraktionen til forsvar af stavemåde med lille begyndelsesbogstav, selvom det står i starten af en sætning, for vores.tv- herefter omtalt FTFASMLBSDSISAESFv) har netop aflyst den ellers nært forestående børsnotering.

Beslutningen om den aflyste børsnotering, der ellers skulle finansiere fornyelsen af tv-stationens internetdomæne, der udløber 13. marts d.å., kommer på baggrund af en beslutning i den nytiltrådte bestyrelse - der ønsker at være anonym indtil nogen finder på hvem den skal bestå af - om at straksafskrive de næste 43 1/2 års elregninger for Fort Knox (der som kendere af vores.tv vil vide, er umådelig strømslugende, da den er lavet af tudsegammel hardware fra det forrige årtusinde - næsten), der sammenkædet med elmastodonten DING DONGs nye afregningsmetoder betyder at den samlede regning havner på cirka 200 millioner kroner. KAM (der jo var en af bejlerne til bestyrelsesformandsposten), udtaler i den forbindelse at den forrige bestyrelse og ledelse var alt for optimistisk i deres syn på muligheden for monopolvirksomheder at drive ågerforretning.

Underskud
Regnskabet for 2007 havner derfor på -201.204.378,34 der set i lyset af en omsætning på 32,50 (primært fra adwords og salg af vokaler) er lettere skuffende. Specielt set i lyset af at den tidligere ledelse og bestyrelse forventede en omsætning på 2 milliarder.

Underskuddet betyder, set i lyset af den generelle afmatning og begyndende recession på verdensmarkederne, at en børsnotering netop nu, ville være en dårlig ide, sagde et ukendt bestyrelsesmedlem (det var garanteret sikkerhedschefen...) der også skosede den tidligere bestyrelse fordi den ikke ville bevilge kage på sikkerhedsmøderne om fredagen.

Fyringer ikke udelukket
En unavngiven direktør blev også citeret for at fyringer bestemt ikke var udelukket, men dog heller ikke nært forestående. Hverken koen fra Lykkehjulet, Lis, Palle og Jytte fra kundeservice, Claus Meyer eller sikkerhedschefen var henrykte over udmeldingen, selvom flere udtalte at hvis kundeservice blev lukket "slap vi da for den sk... dancing queen til Jytte!".

PS: Der burde også være en fraktion der beskyttede vores.tvs læsere mod kommafejl og alt alt for lange sætninger med alt for lange indskudte sætninger og bemærkninger i (parantes).

Disclaimer: Disse hændelser i vores.tv er fuldstændig fiktionelle og ude af relation til aktuelle begivenheder og virksomheder. Bare hvis du skulle være i tvivl!

til forsiden

vores.tv
16. January 2008
Aching, Breaking NEWS!!!
18. February 2007
Vi lever
4. April 2003
Hvis Tv?
1. December 2002
Nu er det jul igen...
8. September 2002
Langt ned i halsen
23. August 2002
Konflikt i vores.tv
12. August 2002
Fondsbørs­meddelelse
16. July 2002
FERIE FERIE FERIE
24. March 2002
Interview med KAM
21. March 2002
Skumhøns til salg
21. November 2001
Valgnederlag til KAM!
9. October 2001
Nu koster det!!!
2. October 2001
Tillykke DR TV
26. September 2001
Nyt nyhedsmodul