nytfravorestv.png

vores.tv destruerer masseødelæg­gelsesvittigheder

Fra vores korrespondent i Funafuti, Tuvalu forlyder det at vores.tv, i overensstemmelse med de FN-inspektører der ankom til ø-gruppen for en måned siden, vil destruere "et stort antal" vittigheder som er på FNs liste over meget dårlig smag. Det kom frem på et pressemøde vores.tvs Key Account Manager holdt i forbindelse med det årlige karneval i Tuvalu.

"Først og fremmest er det vigtigt at der er noget for husarerne", udtalte KAM. En bemærkning som i øvrigt ikke havde noget med det indkaldte pressemøde at gøre, men "det er ikke desto mindre vigtigt at få sat på plads i disse terrortider", supplerede ham uanfægtet af det opmødte pressekorps' ligegyldighed over for emnet.

"Hvad var det nu? - nå jo vittighederne", fortsatte KAM. "I overensstemmelse med FNs resolution nr 4711 vil vi på vores.tv igangsætte destruktionen af dårlige vittigheder, platheder og ligegyldigheder som har hobet sig op på vores.tv."

Det kan dog være svært at tro på den allestedsnærværende KAM, efter FN-inspektørernes fund i sidste uge af 134 meget dårlige opskrifter inde på "vores.tv-køkken" og op til flere meget usmagelige kombinationer af sygdomme der blev omtalt på "Lægens bord".

Destruktionen kommer, efter flere uinteresserede og ukyndige iagttageres mening, på baggrund af DR og TV 2s nylige oprustning i stillehavet. Det skulle bl.a. være givet at både Flemming Leth, Jes Dorph Pedersen og flere andre studieværter er blevet sendt til området for at afskrække "Plathedens Akse", som DRs generalfeltmarskal Nissen omtalte den lille ø-gruppe i en brandtale sidste uge, som dog blev holdt på DR2, så det var der vist ingen der så alligevel.

Ikke desto mindre skulle både Ulla Terkelsen og Ib Rene være set danse hula på en af Funafutis smukke badestrande (hvorfor Ib Rene ikke var i Cairo forlyder der intet om).

Linjerne er derfor trukket hårdt op i konflikten, som indtil videre ikke har kostet fugleliv. Vi venter spændt på næste træk.

til forsiden

vores.tv
16. January 2008
Aching, Breaking NEWS!!!
18. February 2007
Vi lever
4. April 2003
Hvis Tv?
1. December 2002
Nu er det jul igen...
8. September 2002
Langt ned i halsen
23. August 2002
Konflikt i vores.tv
12. August 2002
Fondsbørs­meddelelse
16. July 2002
FERIE FERIE FERIE
24. March 2002
Interview med KAM
21. March 2002
Skumhøns til salg
21. November 2001
Valgnederlag til KAM!
9. October 2001
Nu koster det!!!
2. October 2001
Tillykke DR TV
26. September 2001
Nyt nyhedsmodul