nytfravorestv.png

Vi lever

Onde tunger har antydet, at vores.tv skulle være på bankerottens rand, efter at kanalen ikke har lanceret et eneste nyt program i over fire år men udelukkende vist genudsendelser i båndsløjfe.

– Intet kunne være fjernere fra sandheden, oplyser KAM. Bare se på TvDanmark, øh, TvDanmark 2, nej, TvDanmark ... nej, undskyld, jeg mener selvfølgelig, Kanal 4 (han mener formentlig kanalen med det mundrette navn SBS NET, red.).

Årsagen til stilstanden er derimod anderledes dramatisk. KAM og den abdicerede generaldirektør var på kanotur i Andesbjergene, da kanoen (en såkaldt kulturkano) pludselig sprang læk flere kilometer fra nærmeste lufthavn. I flere år ventede de to på at blive reddet. For at overleve, måtte KAM til sidst spise den ellers noget tørre eks-generaldirektør, idet den lokale cuisine havde et meget højt indhold af mættede fedtsyrer.

– Jeg vil savne ham, snøfter KAM, der nu må nøjes med frosne pizzaer og kiks.

Men ensomheden i bjergene gav samtidig KAM lejlighed til at lægge nye planer, der for alvor skal sætte den lille tv-station på landkortet.

– Første skridt er en nyhedskanal, der vil sende 25 timer i døgnet, fortæller en begejstret KAM. Vi har allerede bestilt en helikopter, en Christiania-cykel samt fået lovning på en Opel Ascona til en rimelig pris.

– Vi er meget mobile og vil dække alle regioner – også de nedre, udtaler KAM og tilføjer: Der skal jo også være noget for husarerne.

Der går dog lidt tid, inden kanalen ser dagens lys. Mere præcist bliver det ved overgangen fra sommertid sidst i oktober (årets eneste døgn med 25 timer, red.). Indtil da så bliv her på kanalen.

til forsiden

vores.tv
16. January 2008
Aching, Breaking NEWS!!!
18. February 2007
Vi lever
4. April 2003
Hvis Tv?
1. December 2002
Nu er det jul igen...
8. September 2002
Langt ned i halsen
23. August 2002
Konflikt i vores.tv
12. August 2002
Fondsbørs­meddelelse
16. July 2002
FERIE FERIE FERIE
24. March 2002
Interview med KAM
21. March 2002
Skumhøns til salg
21. November 2001
Valgnederlag til KAM!
9. October 2001
Nu koster det!!!
2. October 2001
Tillykke DR TV
26. September 2001
Nyt nyhedsmodul